Už v úterý zamíří Kevin Dahlgren znovu před soud. Obžaloba i obhajoba už má připravené závěrečné řeči, kdyby soudu stačilo dodané dokazování může byt již tento týden jednání u konce.

U předchozích dvou stání vypovídali u soudu lékařští znalci a samozřejmě i svědci a mezi nimi i přítelkyně zavražděného Filipa (†23) Jana. Ten kvůli nemoci zůstal osudný den doma v posteli. Tam ho našel vrah a neznámým předmětem ho bil do hlavy a nakonec ho pobodal. Jeho tělo zůstalo v pokoji, vrah se ho neobtěžoval odtáhnout k ostatním do garáže, jejichž těla pak zapálil.

Jana napsala ještě dopoledne svému příteli zprávu, jenže se nedočkala odpovědi, jakou čekala. „Jsem zaneprázdněný a ozvu se později.“ Podobnou automatickou zprávu má v možnostech odpovědí většina telefonů. Ale sama Jana podle deníku Mladá Fronta Dnes tvrdila, že jí nikdy nic podobného neposlal.

Janě tak možná odepisoval vrah, ale proč by ani on neodpověděl normálně? Je možné, že si vrah myslel, že by neodpověděl správně česky, a tak radši vybral automatickou odpověď?

Další jednání soudu můžete sledovat ONLINE už v úterý od 8:30 na Blesk.cz!

Fotogalerie
23 fotografií