„Ano, k prodeji tohoto objektu skutečně došlo. Bylo to v loňském roce,“ potvrdil informaci časopisu Týden mluvčí realitní kanceláře Remax Tomáš Hejda.

Dům rodiny Harokových tak našel svého majitele po dlouhých dvou letech od jejich vraždy. „V případě, že je s nemovitostí spojena jakákoli negativní událost, je prodej pochopitelně vždycky složitý,“ vysvětlil Blesk.cz Hejda.

Zda museli vilku, kterou původně na stránkách společnosti nabízeli za 8,5 milionu, prodat pod cenou, prozradit nemohl. „Nemám k tomu od klienta souhlas,“ řekl.

Ačkoli už má dům nového majitele několik měsíců, zvenčí zatím stále působí opuštěně. Údržby se zatím nedočkala zahrada s bazénem ani přístupový chodníček.

Z fotografií je patrné, že se uvnitř jednopatrového domu nachází celkem pět místností a kuchyňský kout. Nejprostornější z nich je obývací pokoj s krbem. V letních měsících se ale může nový majitel slunit na terase, na níž Harokovi coby muzikanti po večerech často hráli. K dispozici má také vířivku a garáž, v níž byla těla mrtvé rodiny nalezena.

Kevin Dahlgren podle obžaloby vyvraždil rodinu své tety 22. května 2013. Každému z nich zasadil velké množství řezných a bodných ran a nejmladšího syna dokonce umlátil kamenem. Po činu se mu podařilo dostat zpátky do Spojených států, odkud byl po dvou letech vydán do Česka. Soudní líčení s ním začalo 31. května, pokračovat bude v polovině července.

První vrahova slova, svědectví těch, kteří nalezli těla, a klíčové důkazy. Vše o případu Kevina Dahlgrena ČTĚTE ZDE››

Fotogalerie
16 fotografií