Nalezené tělo bylo ještě v noci na středu podrobeno soudní pitvě. Ta prokázala násilnou smrt. Podle informací České televize použil pachatel bodnou zbraň.

Ve středu po poledni policisté veřejnost informovali, že již znají identitu zavražděné ženy – je jí čtyřiadvacetiletá studentka z Brněnska. Další detaily ale policie nezveřejnila a ani škola, na jejímž pozemku byla mrtvá nalezena, neví víc.

Právě proto na škole ani ve čtvrtek nevlají černé smuteční prapory – vedení totiž neví, zda dívka studovala právě u nich. Podle serveru Deník.cz ovšem dívka studovala magisterský program Provozně ekonomické fakulty Mendelovy univerzity a parkem si zkracovala cestu na vlak.

A mezi studenty se tak šíří zvěsti, kdo byla oběť brutálního vraha. „Jen během dopoledne jsem zaslechla čtyři jména, je to určitě jenom šum,“ prohlásila podle serveru iDnes.cz Žaneta Kopřivová z lesnické a dřevařské fakulty.

Škola své studenty o zločinu, který se stal jen pár metrů od univerzity, stále neinformovala. Většina se o vraždě dozvěděla z médií nebo sociálních sítí. „Hodně spolužáků to na Facebooku sdílelo, ale v e-mailu ani v systému školy o tom žádná informace není,“ řekla studentka Martina Burková.

 

Fotogalerie
15 fotografií