Pozdě, ale přece na ples přišla očekávaná hvězda Dagmar Patrasová v černých blyštivých šatech. Na červeném koberci ale pózovala sama. Její pánský doprovod totiž nedorazil. Měl jím být exmilenec Lucie Gelemové, ženy, která měla aféru s Felixem Slováčkem. 

Původně měl Patrasové dělat na Plese jako Brno společnost podnikatel a majitel vydavatelství Emerich Drtina (47). „Je to svobodný a velmi bohatý člověk. Může si dělat, co chce, na rozdíl od mého muže, který má závazky,“ komentovala Patrasová domluvené dostaveníčko.

Kolem deváté večer ale oznámila: „Pan Drtina nedorazí, omluvil se mi.“ Ale i přesto, že Dáda slavnostní večer strávila bez partnera, moc si ho užila, poznala spoustu zajímavých lidí a je ráda, že jela.

Dagmar Patrasová
Autor: Martin Hykl

Na akci také dorazila zatím ještě stále úřadující česká miss Nikol Švantnerová, která oblékla průsvitkou krajkovou róbu a tmavé vlasy stáhla do elegantního drdůlku. A jako obvykle jí to moc slušelo.

Miss Nikol Švantnerová
Autor: Martin Hykl

Pobavit se přišel také italský hrabě Domenico Martucci, který se vepsal do povědomí české veřejnosti zejména jako přítel zesnulé Ivety Bartošové.

Domenico Martucci
Autor: Martin Hykl

 Ples jako Brno navštívil také tanečník Filip Jankovič, který se před časem se svou taneční skupinou zúčastnil talentové soutěže Česko Slovensko má talent. Předvedli vychytaný tanec na podpatcích.

Jankovič
Autor: Martin Hykl

Akci moderoval jeden z nejlepších moderátorů u nás. Sympaťák Libor Bouček, který se postaral o zábavu všech hostů v sále a hlavně, aby to pořádně proudilo i na tanečním parketu.

Moderátor Libor Bouček
Autor: Martin Hykl

Fotogalerie
22 fotografií