Zájemci se mohou osobně a zblízka seznámit s lemury kata, tapíry jihoamerickými nebo žirafami síťovanými. Každý z druhů je jedinečný něčím jiným. Lemury si zamilujete pro jejich zvídavost, trochu komický vzhled tapírů vás určitě rozveselí a žirafy ohromí svými dlouhými jazyky,“ uvedla vedoucí obchodního úseku Zoo Brno Lucie Dostálová.

Program trvá přibližně hodinu. Účastníci se při něm dozvědí podrobnosti o chovu vybraného druhu i detaily z každodenního života chovaných zvířat. Pod vedením animátorky budou mít možnost se s nimi setkat tváří v tvář.

Tato nabídka platí i pro budoucí nevěsty a ženichy. Čeká tu na ně netradiční rozloučení se svobodou s komentovanou prohlídkou zoo, krmením lemurů kata nebo žiraf síťovaných, projížďkou zahradou ve svatebním elektrovozíku a pochopitelně také se slavnostním přípitkem,“ upřesnila Dostálová.

Na setkání se zvířaty si zájemci musí objednat místo minimálně tři týdny dopředu. Setkání s lemury a tapíry stojí jednu osobu 1 815 korun, návštěva k žirafám vyjde na 2 420 korun.

VIDEO: Za zhlédnutí v brněnské zoo určitě stojí i tzv. rybí pistolníci, tedy ryby, které sestřelují hmyz proudem vody.