Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Den dětí v Brně: Trénink pilotů, fotbalový zápas, projížďky golfovým autíčkem a diskotéka

/
  • Den dětí v Brně se nekoná jen v pátek 1. června, ale i v sobotu a v neděli.
    1. června 2018 ● 08:57

    Den dětí se v Brně nebude slavit jen v pátek 1. června, ale i o víkendu. Nebyl by to svátek, kdyby děti kromě zábavy nedostaly i nějaké dárečky. Podívejte se, co v jihomoravské metropoli přichystali.

  • 1.

    Klapzubáci naposledy

    Divadlo Polárka na den dětí naplánovalo derniéru oblíbeného představení Klapzubova jedenáctka. „Představení podle předlohy známého spisovatele Eduarda Basse začíná o půl čtvrté odpoledne,“ řekl mluvčí divadla Jan Cimr.

    Po představení bude následovat exhibiční fotbalové utkání týmu Klapzubáků proti divákům na zahradě divadla. „Na závěr dne v sedm hodin večer pak vystoupí vesmírná kapela Divadla Polárka s názvem Polaris,“ říká Cimr.

    Divadlo Polárka na den dětí naplánovalo derniéru oblíbeného představení Klapzubova jedenáctka.
    Autor: Archiv Divadla Polárka

  • 2.

    Trénink pilotů a hra o poklad ve Vida Centru

    Letos poprvé je Den dětí ve VIDA centru koncipován jako hra o poklad. „U vybraných exponátů připravujeme zajímavé úkoly. V samotném pokladu najdou děti čokoládové mince a spoustu dalších dárečků,“ usmívá se manažerka centra Hana Laudátová.

    Vstupné pro děti bude na den dětí 1. června zlevněné, zaplatí jen dvacet korun. „Ve Vida Centru mohou děti i dospělí zažít vichřici nebo zemětřesení, vstoupit do obřího srdce, vyzkoušet si trénink pilotů stíhaček, postavit magnetickou sochu nebo zmrazit vlastní stín,“ láká Laudátová na neobvyklé atrakce.

    U vybraných exponátů ve Vida centru pořadatelé připravili zajímavé úkoly.
    Autor: Archiv VIDA centra

  • 3.

    Jízda v golfovém autíčku a výcvik psů v

    Golfový resort Kaskáda pořádá v sobotu 2. června dětský den na hřišti v Brně – Žabovřeskách. „Děti si vyzkouší například golfové pattování, skákání v pytli, hod golfovým míčkem a běh s míčkem na lžičce,“ prozrazuje manažerka resortu Gabriela Tomíčková.

    Na děti čeká v Žabovřeskách mnoho dalších atrakcí – jízda v golfovém autíčku, skákací hrad, malování na obličej. „V půl druhé odpoledne předvedou psovodi Městské policie Brno výcvik služebních psů,“ říká Tomíčková.

    Rodiče se v Žabovřeskách také nudit nebudou. „Profesionální trenéři budou k dispozici všem, kteří si budou chtít vyzkoušet zdarma základy golfu,“ tvrdí manažerka resortu.

    Na děti čeká v Žabovřeskách mnoho atrakcí – jízda v golfovém autíčku, skákací hrad, malování na obličej.
    Autor: Archiv golfového centra

  • 4.

    Diskotéka, hasiči a dárečky v

    V Králově Poli proběhne Den dětí až v neděli 3. června. „Děti si mohou zasoutěžit s hasiči, a když splní úkoly, dostanou dárečky,“ prozrazuje organizátorka Olga Pelclová z městské části Královo Pole.

    Kromě stanovišť s úkoly bude pro děti připravena pohádka a dětská diskotéka. „Diskotéka je letošní novinkou, také vyprávění pohádky Jak se Jonáš přestal bát, bude premiérové,“ říká Pelclová.

    Na den dětí je připraven nafukovací skákací hrad hned na několika místech.
    Autor: Archiv VIDA centra



Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy