Na hřišti byl vždy velkým bojovníkem a srdcařem. Mimo něj ale až překvapivě skromným člověkem, o kterém by člověk jen stěží uvěřil, že patřil k nejlepším fotbalistům na světě. Pavel Nedvěd se vrátí po šesti letech na hodonínský fotbalový trávník. V roce 2012 totiž v tomto městě slavil své 40. narozeniny.

Moderátorem utkání, které začne v 16 hodin, bude Jaromír Bosák. „Vstupenka stojí 199 korun a zájemci si je mohou rezervovat už nyní na stránkách klubu FK Hodonín. Desetina ze vstupného přitom půjde na program: Školky v pohybu, při němž trenéři Hodonína 1x týdně chodí do školek trénovat děti fotbalovým dovednostem, a to nejen chlapce, ale i dívky,“ upřesnila mluvčí majoritního vlastníka hodonínského fotbalu Dana Dvořáková z KKCG.

Program začne už v 11 hodin utkáním fotbalových přípravek, následovat bude turnaj školek v pohybu a utkání dívčích družstev. „Krátce před 16 hodinou pokřtí Pavel Nedvěd nový umělý trávník pro juniory. V přestávce duelu týmu Pavla Nedvěda s legendami FK Hodonín vylosujeme ze vstupenek tombolu, v níž hlavní cenou je zájezd na fotbalové utkání Juventusu Turín,“ upřesnila Dvořáková.


Tým Pavla Nedvěda se v Hodoníně představí v sobotu 5. května v této sestavě:

„Budou ji tvořit brankáři Petr Kouba a Jaromír Blažek. Dále Pavel Nedvěd a jeho stejnojmenný syn, Radek Bejbl, Michal Horňák, Jan Suchopárek, Karel Rada, Karel Poborský, Luboš Kubík, Zdeněk Grygera, Vratislav Lokvenc, Jozef Kožlej, Vladimír Šmicer a dlouholetý rodinný přítel Pavla Nedvěda a manažer Tomáš Pěček. Otazník je zatím u startu Jiřího Němce,“ vyjmenoval sestavu týmu Pavla Nedvěda manažer hodonínských fotbalistů Marián Vasilko.

VIDEO: Pavel Nedvěd zůstane už nesmazatelně zapsán do historie českého fotbalu.

Video
Video se připravuje ...

Pavel Nedvěd odhalil svou hvězdu v sídle FAČR