Jen tzv. papírových vstupenek jsme prodali už 1 800, kromě toho funguje i předprodej prostřednictvím online,“ uvedla Tereza Fojtová, ředitelka pro komunikaci Masarykovy univerzity. Souboj aktuálního českého mistra z Brna a vládce mezinárodní hokejové ligy z Prahy prostě táhne.

Masarykova univerzita navíc prodej vstupenek podpoří tím, že v úterý 24. října na ulici Česká rozbalí stan, kde vstupenky bude po 130 korunách nabízet mezi 10. a 21. hodinou.

Zájem o utkání evidujeme i z Prahy, odkud máme nahlášen příjezd několika autobusů s fanoušky,“ upřesnila Magdalena Langerová, vedoucí odboru vnějších vztahů a marketingu Masarykovy univerzity.

Podle informací z předprodeje jednoznačně v kupování lístků vedou studentky. „Máme tady šikovné kluky, takže se není čemu divit,“ vysvětlila s úsměvem Fojtová.

Zápas v DRFG aréně začne ve čtvrtek od 19 hodin. Už v 16:45 si ale fanoušci Masarykovy univerzity dají sraz na Moravském náměstí, kde se pomalují do barev školy. Po něm se vydají na pochod městem, který skončí u hokejového stadionu.

VIDEO: Takto se v dubnu radovali z titulu mistra České republiky hokejisté brněnské Komety, univerzitním týmům v tuzemsku dominuje Masarykova univerzita. Jejím velkým soupeřem bude ve čtvrtek 26. října od 19 hodin v DRFG aréně Karlova univerzita.

Video
Video se připravuje ...

Ať žije Brno! Kometa řádila s fanoušky, hráči zpívali, šéf jel na rolbě. iSport TV

Fotogalerie
4 fotografie