„Koncert Pražského výběru je další z možností užít si velkou českou kapelu v intimnějším prostoru hudebního klubu. Jsme rádi, že se nám podařilo tento koncert domluvit – ostatně nejde o kapelu, která by jezdila na turné každý rok,“ uvedla dramaturgyně klubu Dáša Ubrová.

Jen několik dnů po narozeninové party s Výběrem se objeví další hudební hvězda, tentokrát zahraniční. Je to Steve Hackett z kultovních Genesis, kterého se pro Sono podařilo zajistit doslova na poslední chvíli.

Bittová, dojde i na poctu Kainarovi

Sono Centrum, spojující prostor hudebního klubu, restaurace a hotelu, oslavou narozenin symbolicky ukončuje sezonu 2016/2017. Do letních prázdnin se na pódiu objeví ještě Iva Bittová nebo Alfred Strejček a Moravské jazzové duo, které v rámci speciálního programu pro seniory oslaví 100. výročí narozenin básníka Josefa Kainara.

Ivan Král, Ken Hensley a burleska

V nové sezoně se pak návštěvníci mohou těšit mimo jiné na Ivana Krále, Al di Meolu, Kena Hensleyho z legendárních Uriah Heep nebo Prague Burlesque Show – tedy kabaretní show dráždící fantazii a plnou humoru.

Fotogalerie
4 fotografie