Momentálně jsou již vyprodány speciální vstupenky Pitwalk/Paddock a vstupenky Camp A. Velký zájem je také o lístky na sedadlové tribuny T3 a T5 v prostoru startu. Téměř vyprodané jsou i oblíbené sedadlové tribuny T1 a T6 v prostoru stadionu,“ upozornila fanoušky motorismu na včasný nákup vstupenek na Grand Prix Jana Vašíčková z brněnského magistrátu.

Zájemci mohou nyní vstupenky koupit v Turistickém informačním centru Brna až o 25 % levněji než při přímém prodeji. Pořadatelé zároveň upozorňují, že nejvíce lákavé sektory budou vyprodané.

Fanoušci motorismu se přitom na Masarykův okruh mohou vydat už nyní v neděli 9. dubna, kdy se na něm bude konat Tunning show. „Zájemci se mohou projet v autě s profesionálním závodníkem, řídit porsche, nebo například sledovat dechberoucí jízdu po zadním kole v provedení kaskadéra Adama ‚Speciala‘ Peschela,“ uvedla spolupořadatelka Tunning show Jana Božková.

Pořadatelé otevřou areál už v 7 hodin ráno. Následovat budou registrace do měřených sprintů a závodu do vrchu. Program pro diváky začne v 9 hodin a potrvá až do 18 hodin. Součástí programu bude mimo jiné i ukázka zásahu hasičů, kteří budou vyprošťovat osoby z hořícího auta.

Video: Motocyklové show bývají divácky velmi atraktivní. Takto se předvedl závodník Podmol, v Brně ukáže jízdu na zadním kole Adam „Special“ Peschel.

Video
Video se připravuje ...

Tahke vypadají obří skoky! 02 Arena a motorka očima Podmola. iSport TV

Fotogalerie
4 fotografie