Hit No Limit holandského dua 2 Unlimited zněl na stovkách stadionů, v halách basketbalové NBA a dokonce při Superbowlu. Ještě dnes je slyšet v televizní reklamě na nejmenovanou žvýkačku. Kapela hlavně díky němu prodala přes 60 milionů alb a stala se tak jednou z nejúspěšnějších evropských tanečních kapel.

„2 Unlimited přijedou do Brna v původní sestavě, tedy s raperem Ray Slijngaardem a zpěvačkou Anitou Doth. Návštěvníci se mohou těšit i na další hity, například: Twilight Zone nebo Jump For Joy,“ upřesnila za pořadatele Kateřina Hlavinková.

Video
Video se připravuje ...

Hvězdy světové hudební taneční scény: 2 Unlimited, Twenty 4 Seven a Vengaboys přijedou 15. dubna do Brna. Ticketportal

Barevné kostýmy a zábava jsou typické pro skupinu Vengaboys. Fanoušci se mohou těšit nejen na pořádnou dávku taneční hudby, ale i na show plnou divokých převleků.

„Sestavu tvoří zpěvačky Kim Sasabone a Denise Post-Van Rijswijk a zpěváci Robin Pors a Donny Latupeirissa. Mezi jejich největší hity patří We Like to Party, Boom, Boom, Boom, Boom!! a We’re Going to Ibiza,“ dodala Hlavinková.

Neméně slavní byli v 90. letech i Twenty 4 Seven s hity: Slave to the Music, Is It Love, Take Me Away nebo Leave Them Alone. Vstupenky na společný koncert těchto tří kapel si můžete zakoupit již nyní, a to exkluzivně v sítích společnosti Ticketportal.

Fotogalerie
4 fotografie