Muž našel tašku s doklady a platební kartou, ze které se mu podařilo během devíti výběrů za jediný den vybrat částku téměř 50 tisíc. Jenže když v rámci pátrání zveřejnil jeho fotku ze záznamu kamery také Blesk.cz, bylo dopadení nepoctivce jen otázkou času. Zvláště když peníze vytáhl z bankomatu v nápadné mikině s číslem 23 na prsou.

„Policisté přijali volání na linku 158 od muže, který hledaného poznal. Jde o čtyřiačtyřicetiletého pachatele s kriminální minulostí,“ uvedla policistka Petra Hrůzová s tím, že se k činu po výslechu doznal.

Neznáte ji?

Otazník zůstává nad druhým případem. Karta, přes kterou se snažila neznámá žena neúspěšně vytáhnout z cizího účtu peníze, totiž pochází z vloupání do bytu.  

Dopadenému muži i zatím neznámé ženě hrozí trestní stíhání pro neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. „Jestliže ženu na záběrech poznáváte, kontaktujte prosím policisty na lince 158 nebo přímo na Obvodním oddělení Žabovřesky na telefonu 974 624 202,“ obrátila se mluvčí opětovně s žádostí o pomoc na veřejnost.

VIDEO: Zloději na Slovensku odpálili nálož a ukradli trezor.

Video
Video se připravuje ...

Skupinka mužů odpálila nálož v restauraci. Ukradli trezor z bankomatu Tv Joj

Fotogalerie
3 fotografie