„Každý člověk je jiný, takže může na onkologické onemocnění reagovat odlišně. V každém případě potřebuje vždy podporu svého okolí. Hrozí jinak, že pacient upadne do depresí,“ upozorňuje Janáčková, která se se dlouhodobě zabývá pacienty s onkologickým onemocněním.



Psychická labilita mladé rapperky je podle ní právě typická pro mladé pacientky s tímto onemocněním. „Hlavně dívky velmi špatně nesou, když jim vypadají vlasy. Stydí se za to, přestože není za co. Svůj život se snaží prožít intenzivně,“ upřesnila onkopsycholožka.

To přesně odpovídá Sju Kjut. Na veřejnosti se objevovala v parukách. V pražském nočním klubu na sebe upozornila tím, že tam pobíhala zcela nahá a požadovala 5 minut na sex. Ve skutečnosti podle psychologů nechtěla na sebe ani tak poutat pozornost, jako spíš to, že si nevěděla rady se svým zdravotním stavem. Pomoc psychologa zřejmě nevyužila.

Obchodní centrum Letmo nyní řeší, jestli nemá průhled dolů nějak zabezpečit. „Zvažujeme to. Vznesla jsem tento podnět k vlastníkovi budovy. Nyní bude záležet na něm, jak bude reagovat,“ vysvětlila správkyně obchodního centra Světlana Stehlíčková Janská.

Takto vyjela mladá rapperka z Brna do 4. patra obchodního domu, pak zamířila k zábradlí a skočila. Podle svědků se vše odehrálo v rozmezí několika sekund.

Fotogalerie
17 fotografií