Přejel totiž do prostisměru, kde shodou okolností potkal jiné vozidlo. Jeho šofér stačil zareagovat, takže auta se o sebe jen otřela. I tak to odnesla zrcátka a boční karoserie. Jenže viník hodil vše za hlavu a dupl na plyn.

„Nesplnil zákonnou povinnost a pokračoval v jízdě. Daleko nedojel a ve Znojmě neunikl naší pozornosti. Krátce po patnácté hodině tak vyšlo najevo, že mu v krvi proudí 1,74 promile alkoholu,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Škoda na obou vozech je padesát tisíc korun. Piráta silnic ovšem čekají velké nepříjemnosti. Za řízení pod vlivem návykové látky mu hrozí až rok vězení, zákaz řízení a tučná pokuta.

Ani si nerozsvítil světla

Další hříšník ve Škodě 120, který rovněž neodolal alkoholu, si v noci na neděli pro jistotu ani nerozsvítil světla. Pochopitelně upoutal policejní hlídku, která jej u obce Korolupy okamžitě stopla. A muži zákona zjistili, že mají před sebou opravdu svérázného »motoristu«.

„Nepředložil žádné doklady k vozidlu a jeho chování jevilo známky opilosti. Odborným měřením jsme zjistili, že má v krvi 2,18 promile alkoholu. Navíc technická kontrola auta skončila v listopadu 2013, takže auto vůbec nesmí na silnice,“ shrnula policistka. Muž (45) přišel na fleku o řidičák a hrozí mu podobně jako »kolegovi« ze Znojma až rok vězení.   

VIDEO: To se jen tak nevidí! Policisté chytli opilce, který řídil auto s bruslemi na nohou...

Video
Video se připravuje ...

Policejní hlídka, která zastavila BMW, se nestačila divit. Muž řídící vůz byl nejen opilý, ale navíc měl na nohou lední brusle. /Youtube/

Fotogalerie
3 fotografie