Prvního spáče (32) našli strážníci u hypermarketu v Jarošově ulici. „Ukázalo se, že cestu z práce si zpříjemnil větším množstvím vypitého alkoholu. Strážníci měli pro jeho situaci pochopení a chtěli vše vyřešit jen domluvou. Muž jim ale začal vulgárně nadávat,“ upozornil mluvčí strážníků Petr Hladký.

Opilec se tak podle strážníků bude před přestupkovou komisí zpovídat ze spáchání přestupků proti veřejnému pořádku, za znevážení úřední osoby, za neuposlechnutí výzvy úřední osoby a za znečištění veřejného prostranství.

Další opilec ležel před vchodem domu na Smetanově ulici. „Byl tak opilý, že se jej nedařilo probudit, a nereagoval na žádné podněty. To se podařilo až přivolanému lékaři,“ upřesnil Hladký.

Záchranáři poté museli i na Vídeňskou třídu, kde se do konfliktu dostala opilecká trojice. „Dva muži (26) a jedna žena (24) trávili celý den popíjením alkoholu. Jeden z mužů byl tak opilý, že se neudržel na nohách a rozbil si hlavu. Poté byl tak agresivní, že jej při přepravě v sanitce na záchytku museli doprovázet dva strážníci,“ dodal mluvčí strážníků.

VIDEO: Na silně podnapilé obyvatele města narážejí znojemští strážníci velmi často.

Video
Video se připravuje ...

Hledání ukradeného mercedesu s opilou posádkou trvalo znojemským strážníkům jen několik minut. Mladíkům hrozí až dva roky vězení. Městská policie Znojmo