Žena předtím popíjela s kamarádem a jeho známými v baru v centru města. Kolem páté hodiny ranní se všichni rozhodli, že už půjdou domů. Slečna si odskočila ještě před podnik zakouřit a nechala své věci u kamaráda, který čekal uvnitř.

„Když se ovšem delší dobu nevracela, šli se po ni mladíci podívat na toalety i před bar, ale nikde ji nenašli, tak se pomalu vydali na cestu. V Rooseveltově ulici uviděli kamarádku ležet na zemi. Byla zmatená a viditelně zraněná na hlavě,“ řekla policejní mluvčí Andrea Cejnková s tím, že slečnu odvezla záchranka.

Podivným událostem nebyl ale konec. Podle mladíků měla dívka na zádech batoh, který ovšem nebyl její. Ještě před příjezdem sanitky se na místě objevila neznámá záhadná dvojice.

Muž a žena, která tvrdila, že batoh je její. Otevřela ho, zkontrolovala obsah a nic nescházelo. Všechny věci si vzala a společně s mužem odešli.

Záhadou je, jak se cizí batoh dostal zraněné ženě na záda. Mohla si ho splést, omylem vzít a někdo v domnění, že ho krade, ji napadnout... „Kriminalisté se zapeklitým případem intenzivně zabývají a velice by potřebovali výpověď právě uvedené dvojice, případně i dalších svědků,“ požádala veřejnost o spolupráci policistka Cejnková. Informace je možné sdělit přes tísňovou linku 158.

VIDEO: Kriminalisté se snaží objasnit zranění mladé ženy (27) z poloviny září na Rooseveltově ulici v centru Brna. Pomohlo by jim svědectví dvojice, která se u dívky zastavila.

Video
Video se připravuje ...

Kriminalisté se snaží objasnit zranění mladé ženy (27) z poloviny září na Rooseveltově ulici v centru Brna. Pomohlo by jim svědectví dvojice, která se u dívky zastavila. Zdeněk Matyáš

Fotogalerie
3 fotografie