Řidička měla problém udržet se v jízdním pruhu. Strážníci, kteří na ni narazili v Tržní ulici, na nic nečekali a snažili se nebezpečnou jízdu okamžitě přerušit. „Než ji vůbec mohli zastavit, stihla ještě v Olomoucké ulici zavadit pravými koly o obrubník. Málem přitom narazila do řady aut parkujících kolmo k silnici,“ popsal jízdu mluvčí městské policie Jakub Ghanem.

Poté už šlo vše ráz naráz. Řidička se přiznala, že si dopřála alkohol. Dala jsem si tak dvě deci vína,“ dušovala se. Dechová zkouška ale odhalila něco jiného. „Přístroj vykázal 1,11 promile,“ říká strážník při pohledu na displej alkoholtesteru.

 

Patáliím noční hazardérky ale ještě nebyl konec. U sebe totiž neměla občanský ani řidičský průkaz, ani dokumenty k vozidlu. „Ty jsem zapomněla doma,“ prohlásila. Kvůli podezření ze spáchání trestného činu proto strážníci přivolali republikové kolegy, kteří řidičku převezli na služebnu.

Video
Video se připravuje ...

Se zhasnutými světly, s alkoholem v krvi a bez dokladů. Žena (35) si při noční jízdě Brnem zadělala na malér. Městská policie Brno