„Řidič nákladního vozu Fiat Ducato vjížděl na hlavní silnici a zřejmě nedal přednost Škodě Octavia. Po střetu byla obě vozidla odhozena mimo komunikaci a jedno z nich narazilo i do oplocení zahrady,“ popsala nehodu, která zpočátku vypadala jako nesoustředěnost jednoho z šoférů, policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Test na přítomnost drogy odhalil pravdu. Viník v dodávce se posilnil marihuanou i pervitinem. Zranil sebe i dva muže ve škodovce, škoda jde přes sto tisíc.

»Vyznamenali« se ale i jiní. V Riegrově ulici vylétla žena ze silnice, zastavil ji až plot. „Nadýchala 2,19 promile alkoholu, na místě přišla o řidičák,“ dodala policistka.

Zaparkoval v záhonu květin

Korunu všemu nasadil opilec ve vozu VW Golf, který přímo v centru města »zaparkoval« v záhonu květin. Nadýchal 1,72 promile, vedle okrasných rostlin poškodil i sloup s osvětlením přechodu pro chodce a chodníkový obrubník. Také on přišel na místě o řidičský průkaz.   

VIDEO: Znojmo trápí hustá doprava i nebezpeční řidiči s alkoholem a drogami v těle!

Video
Video se připravuje ...

Centrum Znojma trápí hustá doprava. V poslední době se navíc ulicemi města prohánějí zdrogovaní a opilí šoféři Zdeněk Matyáš

Fotogalerie
3 fotografie