Šofér se nejspíš chtěl před kamarádíčky předvést, každopádně nad ránem přímo před očima policejní hlídky projel se svou Škodou Octavia na křižovatce bez skrupulí na červenou. Policejní vůz se posádce okamžitě pověsil »na záda«.

Mladíka za volantem to nevyvedlo nijak z míry, svištěl dál na Únanov. U Plavče ovšem jeho jízda skončila. „Po projetí zatáčky dostal smyk, přejel do protisměru a dále až do silničního příkopu. Vůz se přetočil přes střechu a zůstal stát na kolech,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Bez řidičáku a s více než jedním promile v krvi!

Čtveřice uvnitř auta ve věku od 18 do 22 let vyvázla s potlučeninami, vzápětí se začala soukat ze škodovky ven. A kdo měl nebezpečný kousek na svědomí? „Vyšlo najevo, že za volantem seděl dvaadvacetiletý muž, který již v minulosti o řidičský průkaz přišel a v současné době nesmí motorová vozidla řídit. Kromě toho mu v krvi bezprostředně po havárii proudilo 1,38 promile alkoholu,“ dodala mluvčí.

Mladík bez řidičáku si každopádně zadělal na pořádný malér. Na zdemolovaném autě jde po divoké jízdě škoda do desetitisíců korun.  

VIDEO: Podívejte se na video z nehody motorkáře. Po havárii nadýchal čtyři promile!

Video
Video se připravuje ...

Opilý motorkář nadýchal tři hodiny po nehodě čtyři promile. TV JOJ

Fotogalerie
3 fotografie