Jiří a Marta nasadili pevné ceny: 500 korun za orální sex, za půl hodinu se vším všudy účtovali klientům tisícovku. A hodinka povyražení s některou z trojice slečen v jejich bytě přišla na 1500 korun!

Jenže brzy přišla povedená dvojice na zlepšovák. Trojici děvčat vozila »šlapat« k zábavnímu centru Pratr ve Vídni. „Taxu za sex stanovili na částku 30 (800 Kč) respektive 40 eur (1065 Kč),“ uvedla žalobkyně Iveta Eichlerová.

Rakouská policie plány brněnských obchodníků s bílým masem brzy překazila a dívky skončily dříve, než něco svým »chlebodárcům« stačily vydělat. Při vyšetřování se partnerům v obchodě i životě dostalo obvinění ze zločinu obchodování s lidmi a ohrožování výchovy dítěte.

Martě K. navíc přitížila i výroba dětské pornografie. „Nafotila jednu z dívek nahou a umístila její fotografie na veřejně přístupnou stránku, ačkoliv věděla, že ještě nedovršila osmnácti roků,“ vysvětlila žalobkyně.

Obžalované přišlo při zahájení procesu povzbudit početné příbuzenstvo. Jiří D. i Marta K. shodně odmítli vypovídat. Soud rovněž rozhodne o tom, zda jim prodlouží vazbu. Trojici dívek, která pro ně prostitucí vydělávala, vyslechl senát s vyloučením veřejnosti.