Dva dny obrátily život naruby dvěma dětem – Jaroslavovi (16) a Barborce (11). V pátek ráno ještě měli maminku i tátu, nyní nemají ani jednoho. Máma v pátek odpoledne zmizela a táta v neděli spáchal sebevraždu skokem pod vlak.

Policie potvrdila, že oba zanechali dopisy na rozloučenou, co v nich je, ale odmítá prozradit. Nyní navíc bude zkoumat, zda ten, který měla v pátek při svém odchodu z domova napsat Pavla, vůbec psala ona! „Prověřujeme, zda žena odešla z domu sama a ukrývá se na utajeném místě, nebo jestli se stala obětí násilné trestné činnosti,“ uvedl mluvčí policie Petr Zámečník.

Celý nepochopitelný případ otřásl jinak poklidnou vesničkou nedaleko Kyjova. Rodinu tu líčí jako bezproblémovou, oba dospělí pracovali, děti vzorně studovaly. Nikdo nechápe, co se mohlo stát.

„Má tady dvě děti, o které se vždy vzorně starala. Pokud by byla naživu, určitě by se už ozvala,“ řekl Blesku starosta obce Jaromír Brančik.

Jen stěží si někdo dokáže představit, jaké peklo prožívají děti manželů Zálešákových. Jsou v péči příbuzných a doufají, že alespoň maminka se vrátí.

Video: Podívejte se, jak policisté ve středu pátrali po pohřešované Pavle Zálešákové.

Video
Video se připravuje ...

Policisté pátrají ve Ždánickém lese poblíž Nechvalína po Pavle Zálešákové (42). Odešla z domu v pátek bez bližšího vysvětlení. Hynek Zdeněk