„I když napadený ztratil na chvíli vědomí a ležel na chodníku, agresor přestal s útoky až po zásahu jiné osoby,“ uvedl mluvčí znojemské městské policie Petr Hladký. V té chvíli se objevila hlídka strážníků, na což reagovali násilníci úprkem do nedalekého parku. Pro jednoho z nich skončil útěk už po pár metrech, dalšího dostihl strážník na náměstí Republiky.

Dva na jednoho: Skončili v poutech

„Oba dostali pouta. Ke zraněnému muži byla přivolána sanitka,“ dodal Hladký. Už zkrotlé útočníky převzala státní policie, hrozí jim stíhání za výtržnost a pokus o ublížení na zdraví.

Ještě jednoho flamendra krotili strážníci během noci v centru Znojma. Rozjařený mladík posílený alkoholem a partou kumpánů se odmítal uklidnit, a tak dostal pokutu. To ho vytočilo natolik, že strážníkovi vytrhl vypisované pokutové bločky a peníze a pokusil se zmizet ve tmě.

Skončil však na zemi v poutech, což se pro změnu nelíbilo jeho společníkům. Povykující skupinku tak musela umravnit další hlídka. Původce všeho skončil na služebně, hrozí mu stíhání za krádež.

Video: Podívejte se na napadení muže uklízejícího auto dvěma agresivními sousedy v Brně.
Video
Video se připravuje ...

19letý kluk spolu se svým otcem napadl v Brně muže, který si na ulici uklízel auto. Policie ČR

Fotogalerie
3 fotografie