Došlo k hádce, při které sehrál hlavní roli nůž v rukou fúrie. Ta muže po žárlivé scéně zfackovala a strčila do něj tak, že proletěl skleněnou výplní dveří. Tím ovšem rostoucí konflikt zdaleka neskončil. „Útočnice vzala nůž a partnera bodla do hrudníku. Když se pokoušel dovolat o pomoc na tísňovou linku záchranářů, rozlítilo ji to natolik, že jej bodla ještě jednou,“ popsala krvavé drama policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Muž měl velké štěstí, stačil operátorce sdělit, kde se nachází. Po opakované ráně nožem upadl do bezvědomí. Po příjezdu sanitky mu lékař poskytl první pomoc a nechal jej převézt na urgentní příjem Fakultní nemocnice u svaté Anny. „Utrpěl středně těžké poranění hrudníku, jednalo se o bodné a řezné rány. Stěžoval si také na bolest v rameni a na ruce,“ uvedla mluvčí jihomoravské záchranky Hedvika Kropáčková.

Běsnící družku zkrotila policejní hlídka. Na služebně pak muži zákona zjistili, že mezi párem už v minulosti k úplně stejné scéně už došlo!  „V předchozím případě ale bylo obvinění staženo,“ dodala mluvčí. Teď však pohár přetekl a partneři, kterým shodně kolovalo v krvi kolem 1,5 promile alkoholu, se delší čas určitě neuvidí. Útočnici kriminalisté obvinili z těžkého ublížení na zdraví, hrozí jí až deset let v chládku. Zároveň soudu navrhli uvalení vazby.