Popravdě – s ženou, která u soudu vystupuje jako utajená svědkyně pod smyšleným jménem Jana Nováková, si v garsonce sjednal sexuální styk.

Tam prý začal prostitutku kvůli své sexuální deviaci z ničeho nic rdousit. Chtěl ji údajně znehybnit. Žena však patnáct let dvakrát týdně trénuje let jiu-jitsu a bojová umění a ubránila se.

Prostitutku znalou bojového umění zachránil chvat

„Použila vyprošťovací chvat, zespodu rozrazila utočníkovi ruce, vyskočila na postel a kopla muže na solar,“ líčila divnou sexuální předehru obžaloba. Žádná soulož se, pochopitelně, nekonala.

„Chtěla po mně ještě před stykem místo dohodnuté tisícovky dvojnásobek. Začali jsme se strkat, ona pak křičela, že zavolá policajty, a já jsem utekl,“ nabídl svůj příběh obžalovaný.

Žena utrpěla lehké pohmoždění krku. Za pár dní ji ale začaly pronásledovat noční můry a děsy. Své napadení proto po třech týdnech ohlásila policii. Dřív to nešlo, protože se prý styděla přiznat, čím se přiživuje.

Dušan P., který má ve sbírce svých devíti trestů i dva násilné sexuální delikty, teď čelí obžalobě z vraždy. Hrozí mu až 20 let kriminálu.

Napadená žena se od útoku bojí mužů. Údajně trpí depresemi. Vyzbrojila se útočným nožem a v kabelce nosí pepřový sprej. A na svém privátu teď přijímá pouze klienty, které zná