Komedii The Naked Truth – Odhalená pravda dramatika Dava Simpsona doprovází slogan „britský divadelní hit o ženách a pro ženy, který by ovšem měli vidět i muži, pokud nemají strach“.

Hra s humorem přibližuje osudy šestice rozdílných žen, které svedly dohromady módní lekce tance u tyče. Příběh každé z nich je dojemný.

V „babském“ představení se setkávají herečky z moravských i českých divadel. A všechny si pochvalují skvělou atmosféru, která na place vznikla.

V posledním brněnském představení se v neděli představí v roli lektorky Gabby herečka Klára Apolenářová, která se proslavila třeba jako Andrea ve Smyczkově seriálu Místo nahoře. Roli alternuje s Danielou Choděrovou, která je zároveň mistryní republiky v pole dance.

Tanec u tyče miluji

Když jsem dostala nabídku na tuto roli, vzala jsem si čas na rozmyšlenou. Sice jsem už v minulosti tancovala, ale tanec u tyče, to je úplně jiný druh pohybu, je to hodně o síle a zpočátku také o bolesti. Několikrát jsem to chtěla vzdát, ale teď to miluju. A miluju i všechny holky, se kterými se v tomto skvělém představení potkáváme,“ pochvaluje si účinkování Klára Apolenářová.

Při brněnském uvedení ji čeká na jevišti setkání s kolegyní Annou Stropnickou z činohry Národního divadla v Brně, Alenou Hladkou z Městského divadla v Mladé Boleslavi, pražskými herečkami Gabrielou Míčovou a Petrou Špindlerovou a také s Alžbětou Vaculčiakovou, známou z televizních Jogínků či seriálu Vinaři.

VIDEO: Zpověď Viktora Preisse o herectví.

Fotogalerie
7 fotografií