Zdrcující zpráva přišla v úterý večer. Petrova přítelkyně Simona na svém Facebooku zveřejnila smutný příspěvek, ve kterém informovala, že Petr rakovině podlehl. „Věřili jsme všichni do jeho posledního vydechnutí. Byli jsme u něj a drželi ho, ...ačkoliv byl pod vlivem opiátů, on moc dobře věděl, že tam jsme,“ píše Simona.

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Petr Hübel (†24): S rakovinou jel bojovat až k šamanům do Peru Zdeněk Matyáš

Rodina i sám Petr stále doufali, že se mu strašlivou nemoc podaří zastavit. Kvůli tomu odjel i do peruánské džungle, kde vyhledal pomoc šamanů. Ani oni mu ale nedokázali pomoci. „Šaman mi řekl: ‚Sorry, amigo, tvou nemoc vidím poprvé, léčit tě nebudu, nemám na to prostředky‘,“ prozradil Petr v rozhovoru pro Blesk.cz.

Kromě chemoterapie tak vyzkoušel i alternativní metody, sám ale přiznával, že se vyléčení nekoná.  O víkendu skončil v nemocnici ve stavu, kdy nebyl schopen bez pomoci udělat vůbec nic. „Nemám sílu ani dojít na záchod,“ prozradil.

Boj s agresivním non-hodgkinovým lymfomem nakonec prohrál. „Díky Tobě, Peti, všichni víme, že si máme života vážit, dodával jsi nám sílu a dokazoval, že jde zvládnout opravdu vše! Nepřestanu věřit na zázraky, protože Ty a já jsme (byli) jeden velký zázrak! Pro mě jsi vítěz!“ napsala Simona.

Fotogalerie
28 fotografií