Traktory SECO si do svého vozového parku pořizují obce, firmy či fotbalové kluby, ale také nadšení zahrádkáři a zemědělci. Spoléhají se totiž na českou kvalitu a jednoduchou konstrukci strojů.

České zahradní traktory se v Jičíně montují výhradně z komponent vyrobených z kvalitních materiálů s garancí dlouhé životnosti. Projektanti navrhují stroje SECO s maximálním důrazem na jejich výkonnost a potřeby budoucích majitelů. Přední náprava je vyrobena z masivního odlitku, příruby a unašeče nožů z masivní litiny, odlitky potom z bytelné kujné litiny. Traktory SECO mají v kolech i v řemenicích ložiska, hřebenové řízení s nastavitelným přítlakem mezi pastorkem a segmentem řízení. Stroje disponují kevlarovými řemeny s textilním opletem a neoprenem, které vydrží déle než obyčejná pryž. Traktory mají také časované žací ústrojí - nože se střídají ve vyhazování hmoty do sběrného tunelu, čímž se prodlužuje jejich životnost.

Takové zahradní traktory pro soukromé i profesionální užití umí SECO vyrobit za stále dostupnou cenu, jejich provoz se navíc již po první sezoně zúročuje. Českou kvalitu máte možnost na vlastní kůži otestovat na některé ze zastávek Velkého putování trávoborců. V rámci této jarní kampaně si můžete stroje osobně vyzkoušet a přesvědčit se o jejich multifunkčnosti. A pokud si přímo na akci jakýkoliv zahradní traktor značky SECO zakoupíte, získáte servis v hodnotě 4 500 Kč na rok zdarma. Stroj podle své potřeby si můžete nakonfigurovat i sami na www.seco-traktory.cz.

Fotogalerie
4 fotografie