Jaké jsou výhody půjčení lyží?

Když si lyže půjčíte už na podzim na celou nadcházející sezónu, tak vás to vyjde zhruba o polovinu až dvě třetiny levněji, než kdybyste kupovali lyže v obchodě. Dítě navíc na každou sezónu dostane úplně nové lyže i vybavení a nemusíte řešit seřizování, údržbu, servis ani skladování. O všechno se za vás postará půjčovna, protože hned na jaře lyže zase vrátíte.

Mám jít do klasické půjčovny?

Asi nikdo nemá v lásce stres v půjčovnách lyžařských středisek, kde je nutné během pár minut vybrat a vyzkoušet lyže a následně ještě čekat, až vám je obsluha za pultem rychle seřídí a nastaví. V půjčovně navíc nikdy nevíte, jak kvalitní lyže jsou. Podobná je situace v městských půjčovnách, kde sice máte více času na výběr, nicméně pořád nevíte, jak kvalitní lyže půjčujete nebo kdo je měl půjčené naposledy.

Jak si tedy lyže půjčit?

Nejpohodlnější možností je on-line zapůjčení lyží, kdy si nové lyže i vybavení vyberete na internetu, necháte si vše seřídit a dovézt domů. Například internetový obchod MALL.cz nyní ve spolupráci s půjčovnou lyží a snowboardů CZ SKI půjčuje kompletně nové vybavení: lyže seřízené na míru vašemu dítěti, padnoucí boty, helmu i hůlky. Objednané zboží vám MALL.cz doručí až domů nebo umožňuje zdarma vyzvednout na kterékoliv jeho prodejně v České republice.