Vytápění

PRE nabízí řešení vytápění na míru v domácnostech i rodinných domech. V širokém sortimentu najdete kvalitní a cenově dostupná tepelná zařízení na elektřinu a plyn - od přímotopů a akumulačních kamen přes elektrokotle, kondenzační plynové kotle až po tepelná čerpadla. PRE prodává zařízení jak samostatně, tak s montáží, kdy vyřeší všechno za vás.

Ohřev vody

Pro ohřev užitkové vody nabízí Tepelné studio podle potřeb zákazníků bojlery, malé zásobníkové ohřívače a průtokové ohřívače vody od renomovaných značek. Zařízení je možné zakoupit samostatně nebo s dodávkou včetně montáže.

Klimatizace

Klimatizace jako nejúčinnější způsob chlazení v letních měsících prodávají pražští energetici jak nástěnné s venkovní a vnitřní jednotkou (tzv. split), nebo mobilní. Poradí nejvhodnější typ a výkon klimatizačního zařízení s ohledem na velikost prostor i na spotřebu elektřiny. V případě zájmu zajistí i instalaci a servis klimatizačních jednotek.

Fotovoltaiky

PRE instaluje fotovoltaické elektrárny na klíč. Navrhne řešení, vypracuje projekt, namontuje solární panely včetně připojení na elektroinstalaci v domě, vyřídí za vás dotační příspěvek a postará se také o záruční i pozáruční servis elektrárny.

Osvětlení

Víte, že změnou osvětlení můžete také výrazně ušetřit? Specialisté Centra služeb PRE posoudí energetickou náročnost stávajícího osvětlení, navrhnou ideální řešení a vypočítají návratnost investice do nových svítidel. Odběratelům elektřiny od PRE prodají se slevou i samostatné světelné zdroje (žárovky). 

Odvětrávání

V prodejně zajistí systém efektivního větrání v rodinných i bytových domech s ohledem na minimální velikost zařízení, jeho nízkou hlučnost a nenáročný provoz.

Elektroinstalační práce

V souvislosti s instalacemi uvedených zařízení nesmíme zapomenout na nabídku komplexních elektroinstalačních služeb. Kromě připojení zařízení k elektroinstalaci v bytě nebo domě a potřebných úprav odběrného místa s tím souvisejících (změna jističe, příkonu, distribuční sazby apod.) pražští energetici instalují bytové rozvody, rekonstruují hlavní domovní vedení nebo realizují revize elektroinstalace i spotřebičů.

Půjčování měřicích přístrojů

Termokamera pro zjišťování úniků tepla, detektor předmětů ve stěnách a podlahách, detektor úniku plynu nebo měřič spotřeby elektřiny jednotlivých domácích spotřebičů, to jsou měřicí zařízení, která si v Centru služeb PRE můžete lehce zapůjčit. Odběratelům PRE poskytnou 50% slevu z výpůjčky.

Jak vidíte, Tepelné studio je tu skutečně pro každého. Vždyť, kdo nepoužívá elektřinu a zároveň nechce ušetřit? PRE se vždy snaží vyjít vstříc zákazníkovým potřebám, ale také mu poradit s pořízením takového zařízení, které bude s ohledem na spotřebu k jeho kapse nejšetrnější.

Pokud budete v budoucnu řešit v domácnosti nebo na chalupě instalaci nebo výměnu některého z uvedených zařízení, neváhejte a zastavte se nejdříve v Centru služeb PRE, kde můžete řadu věcí vidět na vlastní oči a „osahat“ si je.