Už 5000 Čechů se k neúčinným konvenčním metodám výuky cizích jazyků otočilo zády a přidalo se k Aaronovi Stoneovi. Bez ohledu na věk, vzdělání a talent za 2 týdny uvidíte hrdé výrazy ve tvářích vašich rodinných příslušníků, přátel a kolegů. Až uslyší, jak dobře mluvíte anglicky, nebudou moci uvěřit, že vám k této úrovni stačilo všehovšudy 14 dnů.

Nikdy není pozdě na to začít se učit cizí jazyky. A o tom se můžete snadno přesvědčit během 2 týdnů. Všimnete si rozdílů v každodenním životě. Začnete bez problémů komunikovat v cizím jazyce po 14 dnech učení. Bez problémů budete číst články na zahraničních portálech. Vzbudíte obdiv u svých nejbližších a uznání u nadřízených a kolegů.

Autor: DO in d.o.o.

Učení cizího jazyka není strašák

Všichni vám řkají, že je to těžké? Není! Pokud jde o učení cizího jazyka, talent není podmínkou. Samozřejmě existují lidé, kteří mají pro učení cizích jazyků určité vlohy. Ale i váš mozek, stejně jako mozek všech ostatních lidí, funguje tak, že se neustále přizpůsobuje a učí.

A proto při učení není podstatný pouze talent, důležitější je ještě něco jiného. Při učení cizích jazyků je nejdůležitější vůle a také odpovídající metoda. Protože bez odpovídající metody se nebudete schopní hnout z místa. Zaseknete se a nebudete moci normálně komunikovat.

Ale pokud objevíte odpovídající metodu, a tou je metoda Aarona Stonea, pak jste na správné cestě. Pomůže vám bez problémů ovládnout cizí jazyk, a to za pouhé 2 týdny. Navíc je rychlá, zábavná, efektivní a dynamická. Při rozhovoru s cizinci se vám už nebude motat jazyk. Dovolená v cizích zemích pro vás bude hračka.

Autor: DO in d.o.o.

Proč určité metody učení cizího jazyka nefungují?

Konvenční metody učení cizích jazyků způsobují, že se učení zdá mnohem těžší, než ve skutečnosti je. Neprobouzí ve studentech přání se jazyk skutečně naučit. Vedou k tomu, že začnete pochybovat o svém talentu, což může vážně narušit vaše sebevědomí.

Ve školách a na různých kurzech se totiž neučí, jak jazyku porozumět a pochopit ho. A to je velká škoda. Stejně tak vás vyučující a lektoři zpravidla nemotivují k tomu, abyste sebrali odvahu a začali komunikovat s cizincem. Proto se u vás ve chvíli, kdy potřebujete komunikovat v cizí řeči, objeví blok. Těžce nacházíte slova a vytvoření věty se zdá skutečnou vědou.

Také vás mnozí přesvědčují, že se nikdy nenaučíte cizí jazyk, pokud nežijete v zemi, kde se danou řečí hovoří? S tím správným přístupem a dobrou metodou můžete zvládnout cokoliv. Nedovolte lidem, aby kvůli špatným metodám ubili vaši chuť učit se, protože i vaše situace má řešení. Takové, které vám pomůže naučit se a mluvit cizím jazykem bez jakékoliv námahy.

Autor: DO in d.o.o.

O jakou metodu jde?

V moři mnoha způsobů učení cizích jazyků vyplula na hladinu metoda Aarona Stonea. Ta vám pomůže ovládnout cizí jazyk během 2 týdnů.

Je speciálně vyvinuta pro ty, kteří si cení svého času. Pokud se chcete naučit cizí jazyk, neztrácejte čas nad různými učebnicemi, protože tuto metodu v nich nenajdete. Tyto učebnice totiž nebyly vytvořeny za účelem, abyste se cizí jazyk naučili rychle.

Na rozdíl od nich metoda Aarona Stonea byla vytvořena tak, aby působila na tvůj mozek, který si snáze zapamatuje vše, co je potřeba. Slovíčka se začnou bez problémů spojovat a ty si osvojíš cizí jazyk bez mučení za okamžik. 

Jak vypadá Aaronova formule na automatické učení cizích jazyků?

Aaron Stone nazval svou dvoutýdenní metodu na učení cizích jazyků Pingulingo. Své poznatky shrnul do knihy, která zlepšuje a urychluje paměť díky 100% využití vašich vrozených mentálních schopností.

Konvenční metody učení jazyků aktivují pouze část kapacity vašeho mozku, aby si pamatoval a asocioval. V podstatě však nestimulují vaše kognitivní procesy, protože aktivují pouze malou část mozkové struktury. Kniha Pingulingo funguje jinak. Využívá 100 % kapacity, kterou máte a která „dřímá" ve vašem podvědomí.

Autor: DO in d.o.o.

Během zapamatovávání nových slov v rámci dvoutýdenní formule pro automatické učení cizího jazyka Pingulingo zároveň aktivuje pravou a levou mozkovou hemisféru. Textová část aktivuje levou hemisféru, zatímco obraz aktivuje pravou. Celý mozek tak funguje pětkrát efektivněji než normálně.

To vede ke zvýšení kognitivní schopnosti, schopnosti pamatování nových slov a jejich asociací s českými ekvivalenty. Tyto asociace jsou tak silné a hluboko vtisknuté do paměti vašeho mozku, že se tvůj mozek učí nová slova naprosto automaticky. 

Jak se používá tato dvoutýdenní formule?

Všechny lekce jsou vytvořeny speciálním způsobem tak, aby mozek pracoval rychleji a účinněji.

Po prvním dnu čtení knihy Pingulingo se naučíte okolo 200 nových slovíček. Po týdnu zpozorujete velký rozdíl ve své slovní zásobě. Bude bohatší a různorodější. Po 2 týdnech zmizí psychický blok, který vám zabraňuje mluvit cizím jazykem, a tak začnete bez jakýchkoliv problémů přirozeně komunikovat.

Po měsíci budete umět anglicky tak dobře, jako byste se tento jazyk učili roky. Neztrácejte čas zbytečnými několikaměsíčními kurzy a soukromými hodinami, prostě si objednejte Pingulingo. Tato kniha je vhodná pro všechny, a její používání je navíc velmi snadné.

Autor: DO in d.o.o.

Jedinečná příležitost pro všechny čtenáře

Učení cizího jazyka nikdy nebylo snazší a zajímavější. Díky knize Pingulingo si za pouhé 2 týdny osvojíte cizí jazyk. Využijte tuto neopakovatelnou nabídku a objednejte si Pingulingo se slevou 50 %.

To ale není všechno. U tohoto neuvěřitelného produktu nabízíme také speciální záruku vrácení peněz, která trvá 44 dní. Bez otázek můžete požádat o vrácení svých peněz, pokud nebudete s produktem spokojeni. Zkrátka a dobře: nemáte co ztratit, ale zato můžete hodně získat. Stačí si jen objednat a začít se učit.

Ale pozor, nabídka je časově omezena a kvůli výhodné ceně produktu zásoby rychle mizí. Pospěšte si!