S produktem DŮVĚRA od Centropolu získáte nejnižší možnou cenu plynu i elektřiny, a to bez jakýchkoliv závazků. Cenovou výhodnost průběžně sledujeme a cenu pravidelně aktualizujeme, aby zůstala co nejnižší. Stále tak máte jistotu, že máte energie tak levné, jak to jen jde.

Centropol tak pokračuje v zavádění revolučních ceníků pro domácnosti. Kromě transparentního přístupu k zákazníkům chce být také maximálně fér. Proto můžete od smlouvy odstoupit kdykoliv a bez sankcí.

Začněte šetřit hned! Požádejte o výhodnou smlouvu s nejnižší možnou cenou ZDE. Nebo zavolejte do call centra na číslo 478 575 555. Pracují zde profesionálové, kteří se střídají ve směnách od sedmi hodin ráno do osmi večer od pondělí do pátku, aby stíhali vyřizovat poptávky po tomto extrémně výhodném ceníku.

Autor: Centropol

O společnosti Centropol

Centropol je jedním z nejvýznamnějších dodavatelů elektřiny a plynu v České republice. Obsluhuje na 300 000 odběrných míst z řad domácností, firem a institucí. Dlouhodobě se umísťuje v první stovce nejvýznamnějších českých firem v žebříčku, který vyhlašuje Sdružení Czech TOP 100. V roce 2017 přesáhnul obrat sedm miliard korun. Majitelem a jediným akcionářem je český podnikatel Aleš Graf. Centropol je členem Svazu průmyslu a dopravy ČR a zakládajícím členem Asociace nezávislých dodavatelů energií (ANDE).

Fotogalerie
5 fotografií