I když dobře naložená krkovička stále na většině grilovačkách vede, nebojte se občas experimentovat. V Albertu vám ukáží, jak na to!

Tohle musíte letos otestovat!

V letošním roce budeme objevovat, co dalšího kromě masa se dá opéct na grilu. Uspokojivá odpověď na tuto zvídavou otázku je, že skoro cokoliv. Gril je celkem demokratický a existuje jen málo surovin, se kterými si nerozumí. Ovšem jestli vaše letošní grilovací menu má být in, rozhodně v něm nesmí chybět těchto pět surovin:

• pečené avokádo
řecký sýr halloumi
• lilek na nejrůznější způsoby
• parádní šťavnatá krkovička 
• grilované ovoce a dezerty z grilu

Albert pro vás připravil nejen spoustu inspirace, jak nové trendy následovat a ugrilovat si letos opravdu něco netradičního, ale grilování usnadní i těm, kteří na experimentování zrovna moc nejsou. Žádné velké přípravy, zdravé a kvalitní suroviny se jen lehce dochutit, jak to máte rádi, a menu na gril je hotovo raz dva.

Šťavnaté burgery rovnou na gril

Vyzkoušejte třeba čerstvé burgery z kvalitního masa, které pro vás namíchali mistři řezníci. Z příchutí si v Albertu vybere opravdu každý, od jemných bylinek až po řízně ochucené jalapeňo burgery. Speciálně pro děti koupíte v Albertu hovězí miniburgery s nízkým podílem soli, koření a bez alergenu a lepku. Přidejte burgerovou housku čerstvě upečenou z Albertovy pekárny, plátek rajčete nebo salát a nádherný burger je hotový doslova za pár minut.

Dobře naložená krkovička i menu pro vegetariány

Je libo tradiční šťavnatou krkovičku? Co takhle pečlivě naložená v bylinkové marinádě bez éček, aby mohla rovnou na gril. Na vás bude už jen přichystat přílohu podle libosti. Skvělá bude třeba jen se salátem nebo čerstvým pečivem. Že nepotřebujete maso? I na vás v Albertu myslí. Opečte si lilek, cukety nebo avokádo, které překvapí jemnou texturou a kouřovými tóny. Anebo sáhněte po jednom z široké nabídky sýrů. Stačí je jen hodit na gril a rozpečou se do neodolatelné chuti a vůně. Letos určitě vyzkoušejte řecký sýr halloumi nebo uzený polooštiepok, které jsou na gril úplně jako dělané.

Zkrátka, letošní grilovací sezóna je v Albertu ve znamení zážitků, na které bude radost vzpomínat. Protože každý pěkný den, kdy grilujete, se počítá!

Více inspirace najdete na www.gril.albert.cz

  Advertisement