Zalíbila se vám představa pětiletých prázdnin? Cesta k ní je jednoduchá: stačí si setřít online los Rentiér, mít trochu toho štěstí a los Rentiér vám bude nosit po celých 5 let rentu ve výši až 50 000 Kč. A to každý měsíc.

Svou rentu pak můžete využít na jakýkoli z vašich snů. Skoro každý touží po životě, v kterém má svobodu a čas na plnění svých snů. Ať už sníte o otevření vlastní kavárny, studijní stáži v zahraničí, zabezpečení bydlení nebo jen nemuset o víkendu vstávat do práce.

Los Rentiér vám pravidelnou rentou až 50 000 Kč na 5 let pomůže být bezstarostný a dopřát si zážitky, na které byste jinak kvůli povinnostem všedních dnů neměli čas a prostředky.

Autor: SAZKA

Díky tomu, že je Rentiér online, můžete své štěstí vyzkoušet ihned a odkudkoliv. Tedy i pokud jste právě teď na vaší dovolené, chatě, kdekoliv, stačí si na sazka.cz vybrat a třeba se právě vy budete moci radovat z výhry a dovolenkovou pohodu si rovnou prodloužit.

Rentiér je tu totiž pro všechny, kteří se touží cítit svobodnější a zároveň dělat mnohem více věcí, které je v životě opravdu baví. 

Autor: SAZKA

A to nejlepší na konec! Sazka nyní nabízí bonus 100 Kč. Stačí se jen zaregistrovat na sazka.cz, zahrát si za 200 Kč a bude vám připsáno 100 Kč jako odměna.

Nabídka je časově omezená, tak neváhejte, ať si můžete začít prázdniny užívat co nedříve.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+