Líčení je sice důležité a podtrhne vaše rysy, nezapomínejte ale také na péči o svou pokožku. Před svatbou byste tedy určitě měla věnovat čas svému obočí i hornímu rtu a dalším místům, kde rády rostou nevzhledné tmavé chloupky. Je vhodné podstoupit také hloubkové vyčištění pleti, které ji rozzáří.

Péče o obličej je na první místě

Pokud nemáte čas vysedávat na kosmetice, nezoufejte a dopřejte si chvilku na sebe v pohodlí domova. Pomůže vám s tím například nová multifunkční sada na obličej Braun FaceSpa Pro 911. Jednoduchou výměnnou nástavce se štíhlý epilátor vhodný nejen pro úpravu obočí promění v jemný kartáček, který vyčistí póry i zbytky make-upu. Tonizační hlava MicroVibration pak šetrnou masáží prokrví pleť na obličeji a napomůže k její celkové regeneraci. K tomu je také vhodná pro aplikaci pleťových krémů. „Kůže je pro látky ze zevního prostředí propustná pouze omezeně, záleží na velikosti částic. Použití přístrojů s mikrovibracemi zlepšuje absorpci kosmetických obličejových přípravků, pleť je po ošetření jemnější,“ radí MUDr. Lucie Jarešová z ambulance všeobecné a estetické dermatologie L´DermaMedEst.

Braun FaceSpa Pro 911
Autor: BRAUN

Účinné epilátory si hravě poradí s každým chloupkem

Samozřejmostí by však měla být péče o celé tělo. Vedle hydratace a čištění je nutné také myslet na odstraňování nežádoucích chloupků. Před svatbou plnou shonu sáhněte po některém z šikovných epilátorů, který vám zajistí hebké nožky na dlouho dobu. Novinkou je třeba přístroj SE Braun Silk-épil 3 3-420, který obsahuje efektivní epilátor a bikiny zastřihovač. Přístroj Braun Silk-épil 3 zvládne i ty nejjemnější chloupky, a to zejména díky hrotům SoftLift, které pomáhají navádět chlupy k pinzetám. Masážní válečky stimulují a masírují pokožku, což zlepšuje její prokrvení. Kůže je pak jemnější a tím i hladší.

SE Braun Silk-épil 3 3-420
Autor: BRAUN

Čistící kartáček Braun Face Spa Pro můžete zakoupit zde, epilátor Braun Silk-épil SE 3 3-420 je sehnání zde.