Ronaldo, bývalý brazilský útočník, který reprezentoval svou zemi na mezinárodní úrovni už od 17 let, měl zmatek v tom, komu má fandit, a po celou dobu utkání podporoval soupeře. Nedlouho po tomto omylu se fanouškům za tento mezinárodní trapas Ronaldo omluvil skrze své sociální sítě. Ti se však museli spokojit s odůvodněním, že se jednoduše cítí zmatený, když má hlad. Co však bylo pravým důvodem?

Pokud jste právě uvěřili, že by si brazilský útočník mohl bezdůvodně splést vlastní tým s jeho největším rivalem, nechte se vyvést z omylu. Pravděpodobně máte také jen hlad! „Když máš hlad, nejsi to ty“ je totiž dlouhodobým sloganem značky Snickers, jejíž letošní tváří je právě slavný fotbalista Ronaldo. Ověřte si, že Snickers a fotbal jdou jednoduše dohromady, zapojte se do jedinečné soutěže trvající až do 17. června 2018 a setkejte se s Ronaldem v Brazílii na stadionu Maracanã.

Autor: Mars Czech

Jak se zúčastnit? Speciálně označené tyčinky Snickers z limitované edice ukrývají pod obalem nejen ikonickou čokoládovou tyčinku s karamelem, nugátem a oříšky, která vás doslova dostane do hry, ale i unikátní kód. Ten společně s údaji pro vytvoření osobního profilu stačí zaregistrovat na www.snickers.cz/soutez a zodpovědět několik otázek týkajících se fotbalu a Ronalda. Hlavním výhercem se stane ten, kdo zodpoví alespoň 6 z 9 otázek správně a zároveň dokáže přesvědčit porotu o tom, že by se s brazilskou hvězdou měl setkat právě on formou krátkého motivačního textu. Kromě setkání s Ronaldem v Brazílii pro hlavního vítěze a jeho dvoučlenný doprovod jsou ve hře každý týden zajímavé věcné ceny.

Limitovaná edice tyčinek Snickers je dostupná v běžné obchodní síti od 13,90 Kč. Soutěž probíhá v termínu od 23. 4. do 17. 6. 2018 a její podrobná pravidla jsou k dispozici na www.snickers.cz/soutez.