Letošní ročník Mezinárodního Burleskního festivalu se bude konat 9. a 10. března v krásném divadle Royal v Praze na Vinohradech. Prague Burlesque Festival tentokrát vzdává hold legendární burleskní tanečnici La Savona! V roce 2012 uvedena do burleskní síni slávy v Las Vegas, La Savona je nejznámější burleskní umělkyní původem z Prahy. Speciální host, fotograf Neil Kendall z Anglie, který ji znal osobně, představí její příběh a dědictví. Producenti festivalu ji takto chtějí vzdát hold za dobrodružný život a představit ji tak i českému publiku, které o ní nemá velké povědomí. Tento festival je velkou oslavou burlesky a celkově respektování rovnosti mužů a žen!

 

Autor: Prague Burlesque Festival

Letošní hvězdy večera budou také korunovaná královna burlesky Medianoche a samotný král boylesque Mr. Gorgeous, oba ze Spojených států! Společně s nimi vystoupí 30+ umělců z celého světa! Speciálními hosty budou NEIL KENDALL [UK],RUSSELL BRUNER [USA], KALINKA KALASCHNIKOW [AUT], MAMA ULITA [GER], TOSCA CYR [USA], KHALIUKA [MGL],DUO STAUBERTI [CZ], JACQUES PATRIAQUE [AUT]. Oběma večery budou provázet bombastičtí performeři ze Švýcarska, KOKO LA DOUCE a SONNY VARGAS, který je mimo jiné i producent festivalu, společně se svou krásnou partnerkou MISS COOL CAT.

Autor: Prague Burlesque Festival

O hudbu na After-Party se postará skvělý TEA JAY IVO. Nenechte si ujít neopakovatelnou atmosféru, nejlepší přehlídky varietního umění v Praze.

Lístky lze zakoupit zde nebo zde.