Ač Rondo funguje teprve několik měsíců, už si ho oblíbily stovky tisíc lidí, kteří každý den píší své recenze na Facebook a web Rondo.cz:

„K nám už přišel Ježíšek :-) Vyhrála jsem chytré hodinky pro manžela, bude mít velkou radost! Díky moc Rondo,“ svěřila se Jana z Plzně.

„Děkuji za výhru, dorazila poštou do dvou dnů. Vyhrál jsem Outdorovou a sportovní kameru Niceboy Vega 4K. Rondu se dá opravdu věřit, což se v dnešní době opravdu hodně cení, držím palce ať je co nejvíce spokojených hráčů,“ popřál nadšený výherce Michal z Prahy.

„Hrál jsem poprvé a hned výhra!!! Rondo je super hra, vřele doporučuji všem, nasbírám rondony a hurá znovu do hry. Výhra byla v sobotu a doručena už v úterý,“ napsal Petr z Českých Budějovic.

Jak Rondo funguje?

Rondo je hravý věrnostní systém. Zahrát si může každý, kdo nakoupí u vybraných obchodníků, jako je Království hraček Bambule a Sparkys nebo ASUS. Za nákup místo věrnostních bodů obdržíte herní rondony a na webu rondo.cz si pak vyberete ceny, které byste chtěli vyhrát. Vše je jednoduché, rychlé a přehledné. Rondo funguje formou napínavé online hry, kterou lze hrát na počítači či mobilním telefonu kdekoliv a kdykoliv. Více informací o samotné hře najdete zde.

"Od spuštění Ronda před půl rokem se do hry zapojilo již přes 400 tisíc účastníků. Hodnota výher, které zákazníci partnerů získali, již přesáhla 15 milionů Kč. Rondo.cz rozdělilo mezi vítěze již více než 100 tisíc výher, každý měsíc se hraje o ceny v hodnotě přesahující jeden milion korun."

Mezi partnery, kteří Rondo využívají pro odměnu za věrnost nebo motivaci svých zákazníků patří pojišťovna AXA, Asus, Království hraček Bambule a Sparkys, BoardStar, Víno výhodně, Dobrá miska, Stovkomat, sLéky, Online květiny Praha a další.

Jak se zapojit do soutěže?

Soutěžit můžete od 14.12. do 20.12., stačí odpovědět na jednoduchou otázku v tomto článku. Ze správných odpovědí vybereme 21.12. tři výherce, kteřé se budou moci těšit na následující ceny: 1. cena - 5 000 Rondonů, 2. cena 2 000 Rondonů, 3. cena 1 000 Rondonů.

Správnou odpověď na naši otázku naleznete na webu.

Kompletní pravidla naleznete zde.