Pro děti:

Pro budoucí vědce

Máte doma malého zvídavce a badatele? Tak právě pro něj je určen dětský přenosný mikroskop se zvětšením 20-40x, podsvícený LED diodami. S mikroskopem lze pozorovat jak doma na pracovním stole, tak na zahradě nebo procházce (sundáním základny lze pozorovat přímo v terénu). Součástí jsou i 2 krycí sklíčka. Mikroskop můžete zakoupit zde

Pozorování děti baví

Dopřejte dětem unikátní zážitek! Pomocí dalekohledu budete moci sledovat zvěř v přírodě nebo hvězdné nebe s planetami. Právě pro malé badatele je určen dětský dalekohled CB-430 s naprosto dostačujícím zvětšením 4x (větší už dítě neudrží stabilně v ruce). Součástí balení je řemínek na krk a pouzdro.

Kniha vždy pobaví
 
Víte, co potřebujete ke zničení Vánoc? Stačí k tomu jeden chamtivý obchodník, který k nim skoupí veškerá práva. A teď je nikdo nesmí slavit. Tedy pokud nejdřív neutratí slušnou sumičku v jeho obchodech. Líza, Bulík a doktor Proktor to tak nenechají. Před tím, než ale Vánoce zachrání, se musí vypořádat i s vánočním skřítkem, který nadělování dárků dávno pověsil na hřebík. Do Štědrého dne přitom zbývá jen pár dní a čas letí jako splašený… Jo Nesbo se ptá: "Zachrání doktor Proktor Vánoce?"

 

Kouzelná svítící autodráha

Kdo z nás si jako malý nehrál s autíčky? Dopřejme tuto skvělou zábavu i svým dětem. Autodráha Magic Tracks se skládá z 220 unikátních neonových dílků, které ve tmě krásně září a vytvářejí okouzlující atmosféru. Dílky je možné ohýbat a spojovat do libovolného tvaru a stavět tak i ty nejbláznivější trasy. A až si vaše ratolest dostatečně vyhraje, autodráhu jednoduše složíte, takže nezabírá takřka žádné místo. Magic Tracks je vhodná pro děti už od 3 let.

Teplo i na horách:

Dětská lyžařská bunda WIREMO je vyrobena z kvalitního nepromokavého, paropropustného a větruodolného materiálu PTX, vybaveného membránou a doplněného o impregnační úpravu DWR. Při zimních sportech jako je lyžování či snowboarding děti ocení střední hřejivou výplň, kontrastní hřejivou podšívku, podlepené švy, kapuci s podšívkou, krytku brady, anatomicky tvarované rukávy s manžetou na suchý zip a s dokonalou vnitřní hřejivou fleecovou manžetou. Na bundě také najdete sněhový pás, prodlouženou zadní část s regulací šířky na gumičku a 5 praktických kapes se zipy. Pro bezpečnost dětí při nepříznivém počasí nechybí reflexní potisk. 

Pro celou rodinu:

Nová televize:

Televizor Samsung QE55Q7F s rovnou 55palcovou obrazovkou bude tím pravým dárkem pro celou rodinu. Dokáže zobrazit 100% objem barev, má vysoký jas a neuvěřitelně výrazný kontrast. Propojení s dalšími zařízeními zabezpečí tzv. neviditelný optický kabel, který řeší problém s množstvím nevzhledných kabelů připojených k televizoru. Všechna je navíc můžete ovládat jen jedním chytrým dálkovým ovladačem One Remote. Pokud vám nebude vyhovovat dodaný stojan, můžete využít dva další designové kousky, nebo televizor připevnit na stěnu bez sebemenší mezery. Jeho instalaci zvládnete během 15 minut.   

Prádlo jako ze škatulky:

Sušičky se zatím v českých domácnostech nezabydlely tak jako ostatní spotřebiče. Ti, kteří si tohoto pomocníka pořídili a vyzkoušeli, už si ale život bez sušičky nedovedou představit. Díky sušičce ušetříte spoustu času, práce i finančních prostředků za oblečení a energie. Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem Bosch WTW87467CS má systém šetrného sušení SensitiveDrying, pečeť kvality ECARF – zaručuje kvalitní péči o prádlo s ohledem na citlivou pokožku a specifické potřeby alergiků, i nízkou spotřebu energie po celou dobu provozu díky bezúdržbovému kondenzátoru SelfCleaning CondenserTM. Tato sušička se stala vítězem dTestu 9/2017.

Fotky ihned po ruce:

Patříte mezi ty, kteří si fotky rádi vyvolávají, ale otravuje vás nekonečné čekání, než se vám výsledek dostane do rukou? Poproste Ježíška o kapesní tiskárnu HP Sprocket a máte po problému. S tou si snadno vytisknete jakoukoliv fotku přímo z mobilu nebo tabletu. V aplikaci můžete fotky upravovat pomocí filtrů, rámečků, nápisů atd. a vytisknutou fotku lze díky speciálnímu fotopapíru kamkoliv nalepit jako samolepku. Tahle tiskárna může navíc všude s vámi, protože není o nic větší než váš telefon. 

Zážitky z cestování:

Obdarujte letos své blízké jinak a darujte jim nezapomenutelné cestovatelské zážitky. Zabalte jim pod stromeček dárkovou poukázku v hodnotě 5 000 Kč, 8 000 Kč nebo 10 000 Kč a nechte je vybrat si na Letuska.cz jejich vysněnou destinaci. Unikátním dárkem jsou také jazykové pobyty pro děti a dospělé. Skvělé reference od dětských studentů má například jazyková škola Buckswood Overseas Summer School.

Darujte zdraví:

Doplněk stravy Phytoxan ® vyplňuje a obnovuje poškozenou či jinak oslabenou přirozenou imunitu člověka. Zajišťuje silnou a přirozenou imunitní reakci organismu především likvidací streptokoků, stafylokoků, e.coli, salmonely a dalších. Účinek se projevuje především při počínající chřipce, nachlazení, zánětu močových cest, zánětu horních cest dýchacích a dalších příznacích oslabené imunity. Přítomné nosiče a technologie postupného uvolňování zajišťuje širokospektrální působení v celém těle.

Pro příjemný spánek:

Polštář PARIS je anatomicky tvarovaný polštář z paměťové pěny odlévané do formy. Tím je zajištěn vyšší komfort pro ideální oporu krční páteře. Celoplošná perforace je zárukou výborné vzdušnosti. Jeho potah je snímatelný a pratelný.

Matrace je pro kvalitní spánek velice důležitá. Proto se vyplatí její výběr nepodcenit. Například matrace Duo Plus Visco obsahuje dvouvrstvé jádro ze studených pěn díky jejich rozdílné hustotě umožňuje v kombinaci s potahem volbu až ze 4 tuhostí. Zároveň se na tužší z ložných ploch ve srovnání s konkurencí vyznačuje použitím pěny o hustotě až 28 kg/m3. Samotný potah je kromě hypoalergenního rouna o vysoké gramáží prošitý také 2 cm paměťové pěny. Díky tomu je potah plastičtější a příjemnější na dotek. 

Kvalitní povlečení ocení každý. Povlečení se soby a s norským vzorem od české značky SCAN quilt je do zimy jak dělané. 

Pro muže:

Neodolatelná vůně:

Pánský parfém Boss Bottled je jedním z absolutních bestsellerů mezi moderními pánskými vůněmi, který vládne nezaměnitelně svěžími a stylovými tóny mísícími klasiku s geniálním nápadem. Je určena modernímu úspěšnému muži, který žije ve světě, kde nic není nemožné. Má soutěživou povahu a jeho vůně ztělesňuje čistý úspěch.

S novým telefonem neuděláte chybu:

Mobilní telefon patří mezi nejžádanější dárky pod stromečkem. Darujte radost telefonem Lenovo K5 Dual SIM. Jak už samotný název napovídá, vyřeší dvě SIMkarty jednou ranou, k tomu nechybí parádní 5" IPS LCD displej, na kterém ožije až 16 milionů barev. 13Mpx zadní fotoaparát zachytí každý okamžik v parádní kvalitě a milovníci hudby ocení prvotřídní zvuk díky technologii Dolby Atmos. Bohatou výbavu doplňuje 16GB interní paměť, vysokorychlostní internet 4G/LTE i osmijádrový procesor, díky kterému bude mobil stále šlapat jako hodinky i při hraní her nebo spouštění aplikací. Mobilní telefon Lenovo K5 zkrátka nabízí špičkový výkon za jedinečnou cenu. Potěšte jím své blízké.

Pečující sady:

Každoročně si lámete hlavu, co věnovat pánům v rodině a v technice se úplně nevyznáte? Právě proto, že víme, že pánové netráví v koupelně tolik času jako ženy, máme pro vás zaručený tip, z kterého bude každý muž nadšený. Jedná se o dárkovou kazetu Pro muže obsahující Sprchový gel 3v1, kterým se může umýt od hlavy až patě, tedy šampon, kondicionér a sprchový gel v jednom. Pečujícím krémem se pak může mazat, ráno, večer, po holení a klidně i ruce. Tak budou mít ulehčenou práci a navíc příjemnou, pánskou, lehce kořeněnou parfemací bude on a následně i vy okouzleni. V balíčku najdete navíc malý ručník. 

Dárkový balíček s exkluzivní limitovanou edicí pánské kosmetiky Manufaktura nadchne nejen všechny milovníky cyklistiky. Celá kolekce je doprovázena rafinovanou citrusovo-dřevitou vůní s tóny bergamotu, máty, šalvěje a vetiveru. Hravý retro design inspirovaný báječnými starými bicykly potěší nejednu chlapeckou duši opravdových mužů. Dárkový set obsahuje: Pánský sprchový gel a šampon 2 v 1 s bylinným komplexem a pivem a Balzám po holení s bylinným komplexem, panthenolem a kyselinou hyaluronovou.

Pro ženy:

Exotická péče:

Jemná, delikátní vůně magnolií a divokých fíků okouzlí vaše smysly a uvolní vaši mysl. Kolekce ESSENSE & CO je luxusní péče o tělo, která kombinuje ty nejkvalitnější přírodní esenciální oleje, luxusní vůně, přepychové textury a elegantní balení.

Sedmikrásky umí divy:

Jedinečný balíček pro Sedmikráskové pleťové lázně z Manufaktury obsahuje: Hydratační peelingovou masku, Anti-aging sérum na oči a ústa, Hydratační podkladový fluid a Pleťový olejový elixír. Všechny produkty jsou bohaté na přírodní ingredience a doprovázené bezalergenní něžnou vůní. Sedmikrásky obsahují cenné látky, díky kterým mají příznivý vliv na náš organizmus. Již v renesanci se macerováním sedmikrásek v levandulovém oleji vyráběly elixíry krásy pro zářivou pleť.

Chvilka odpočinku:

Po vánočním shonu je potřeba se pořádně zrelaxovat. Ideální na to je svěží, příjemná vůně z citronové trávy, kterou najdete v dárkové kazetě Relax. Kazeta obsahuje zjemňující cukrový peeling a sprchový gel, kterým provoníte sebe i koupelnu každý den. Navíc v kazetě najdete šikovný malý ručník. 

Vánoce s Deers:

Letošní Vánoce jsou v Deers ve znamení sladké spolupráce s Lucií Glaister. Exkluzivní bonboniéra přinese rovnou dvojitou radost - čokoládové pralinky jsou luxusně zabaleny v krabičce spolu slaní Deers nebo mini broží. Vánoční limitku pak doplňují třpytivé perly s jelínky a Laní Deers v odstínech béžové a zlaté v kombinaci s elegantní rose gold. Vybrat si svůj vánoční dárek můžete na e-shopu www.deers.cz nebo v Showroomu Deers na pražských Vinohradech.

Něžná vůně:

V roce 2017 uvedla značka Chanel po neuvěřitelných 15 letech zcela novou vůni – v ryze květinové vůni Chanel Gabrielle naleznete vše, co jste v ikonické No.5 postrádali. Skvostná, zářivá, okouzlující. Pro mnohé byla velkým překvapením absence aldehydů, které jsou se značkou Chanel hluboce spjaty. Dámská vůně Gabrielle je vystavěna na 4 základních květinových ingrediencích. Vůně je protkána bílými květy jasmínu, krémovou tubérózou z Grasse, svěžími pomerančovými květy a sexy ylang-ylang.

Pro krásu:

Marionnaud Eyeshadow Look Palette: to je malá paletka očních stínů s kajalovou tužkou a praktickým tutoriálem s radami na vytvoření nádherného očního make-upu ocení všechny ženy. Na výběr jsou tři varianty – do růžova laděná kazetka s černou kajalovou tužkou, verze do šeda s černou kajalovou tužkou a hnědorůžová verze s černou kajalovou tužkou. Samozřejmostí je praktické zrcátko, které oceníme i při úpravách během dne.