Krásný průměr je ideál

Vědci se na toto téma podívali skutečně zevrubně a zjišťovali, jaká je ideální velikost penisu z odborného pohledu. A zjistili překvapivé výsledky! Nečekejte žádné obrovské údy, ani přerostlé chlouby! Vůbec ne! Ideální délka penisu je podle vědců 17 cm. A Češi mohou být naprosto v klidu, neboť se podle průzkumů řadí přesně do průměru.

Důležitější než délka je tvrdost!

Dále vědci zjišťovali, co se ženám na mužských údech nejvíce líbí, a spíše než délku ženy často zmiňovaly tvrdost a výdrž. Pokud tedy nevynikáte v délce, stále můžete být Cassanovou. Ženy totiž více ocení dostatečně kvalitní a dlouhý sex. To je pro ně na prvním místě.

Jak si zajistit úspěch u žen?

Uspokojit ženu v posteli je pro muže velmi důležité. Jak se tedy stát postelovým guru? Nejprve se snažte ženu pořádně navnadit. Věnujte jí pozornost, hlaďte jí po celém těle, všude jí líbejte, nepřeskakujte žádné místečko, snažte se jí skutečně pořádně věnovat. Každá žena miluje být opečovávaná. Až ve chvíli, kdy bude pořádně nažhavená, můžete jít na věc. A čím déle vydržíte, tím lépe. A pokud se vám toto povede, ručíme vám, že rozhodně nepomyslí nad délkou vaší chlouby.

Kvalitní sex je lepší než velká chlouba

Nedokážete vydržet tak dlouho? Pak si můžete pomoci tabletkami Zerex. Ty jsou přírodního původu, vytvořené z extraktu tradičních bylin (Kotvičník zemní, L-Arginín, Maca,...) a kakaovníku. Pozitivně přispívají k prodloužení sexu, ke zlepšení kvality erekce a také na vaše libido. S nimi už vám žádná žena skutečně neodolá!