TIP: kvalitní čokoláda ve svátečním balení!

Kdo by nemiloval kvalitní čokoládu? Pokud stále řešíte čím obdarovat své blízké, tedy kromě těch, kteří právě drží dietu, doporučujeme prohlédnout si širokou nabídku vánoční čokolády ZDE. Tohle kvalitní mlsání potěší jak děti, tak dospělé. Cenově je čokoláda pro peněženku nenáročná. Zvažujete - li ještě nějakou poslední maličkost k většímu dárku, čokoládová varianta vám přijde vhod. V nabídce jsou degustační sady různých velikostí z klasických hořkých, bílých a mléčných čokolád, i exotická chilli-limetková čokoláda s jemným karamelem, pomerančem nebo osvěžující mátou. Láska jak známo prochází žaludkem.

Autor: www.cokolada.cz

Krásný zlatý kakaový lusk, obsahuje bonbóny černé perly. Ty jsou plněné slaným karamelem. Jako dárek zůstane originální plechová krabička, do které se dají perly dál dokupovat.

Autor: www.cokolada.cz

TIP: Takhle originální dárek nevymyslíte!

Ve světě je stále častěji trendem odkládat rodinu až na pozdější věk. Ženy i muži se radši věnují práci, seberozvoji a cestování, než aby přiváděli na svět potomky. Máme pro vás tip na hodně originální a nevšední dárek v podobě zmražení pohlavních buněk - tedy spermií a vajíček. U nás tuto metodu nabízí jediná společnost a má obrovský úspěch! Celá záležitost se dá pojmout jak s humorem, tak opravdu užitečně. Jestli máte v okolí někoho, kdo posouvá založení rodiny - tohle je idální dárek!

Autor: Shutterstock

TIP: Netradiční obdarování mincí!

Darovat talisman, který přiroste k srdci a bude tak mít pro člověka veliký význam, to je přece trefa do černého! Pamětní mince s krystalem od Swarovski, která nahradí drahý šperk, ocení žena. Dětskou duši zase potěší mince ze speciální edice s Malým princem, zvířaty nebo pohádkovými postavami. Investiční mince jsou dostupné všem. Liší se cenou, velikostí a motivem. Stačí se podívat na stránku www.zlataky.cz a rozhodnout se kterou potěšit své blízké. Mince jsou již po staletí symbolem vzácnosti.

TIP: Péče o pleť pro dámy – řada Leorex

S výrobkem pro péči o pleť u ženy nikdy nemůžete šlápnout vedle. Pokud se vám nechce riskovat, doporučujeme blahodárnou péči s obsahem křemíku, pro každý druh pleti. Ten totiž podporuje pružnost pokožky, nehtů, vlasů a kůže. Na výběr máte z pleťových masek, s viditelným efektem už do několika minut po použití, očních gelů či liftingových sér. Výrobky jsou navíc obohaceny o drobné částice pravého 24karátového zlata pro zářivější pleť. O novince najdete více na stránkách Leorex. Maminka, teta, kolegyně či dcera vám budou vděčné!

Autor: Shutterstock