Zázračná nanokosmetika pro dům i vůz

Sháníte nadčasový dárek pro svého partnera či partnerku? Vsaďte na převratnou novinku na trhu. Čisticí prostředky na bázi nanotechnologie si poradí i tam, kde běžné kosmetice dávno došel dech. Zdánlivě nevyčistitelné umyvadlo ani rozmary počasí nejsou pro nanokosmetiku nejmenší problém. Sety nanokosmetiky STILLGUARD pro automobily či pro čistou domácnost jsou perfektním dárkem pod vánoční stromeček.

Autor: Kasa.cz

Kdo by nechtěl zářivý úsměv

Říká se, že s úsměvem jde všechno líp. Darujte tedy svým blízkým pod stromeček oslnivý úsměv díky zdravým a bělostným zubům – darujte elektrický zubní kartáček Oral-B Pro790 CrossAction. Čisticí hlava CrossAction, disponuje speciálně navrženými vlákny, které obklopí každý jednotlivý zub a proniknou i hluboko do mezizubních prostor. A abyste mohli tímto skvělým dárkem potěšit celou rodinu, získáte nyní v balení rovnou 2 těla s vyměnitelnými hlavami i cestovní pouzdro zdarma.

Autor: Euronics

Vše na jednom místě

Nekonečné fronty, vyprodané regály a přeplněná parkoviště - víte, že už tohle nemusíte? Na Kolonial.cz/vanoce pořídíte vše pro štědrovečerní večeři, ale i dárky pod stromeček. Sušené šunky, delikátní paštiky, kosmetické balíčky i krásná balení alkoholických nápojů. Sfoukněte letos vše na jednom místě - od nákupu potravin až po Ježíška. Navíc celý prosinec doprava zdarma při doručení na druhý den.

Autor: Kolonial

Nakupujte chytře z pohodlí domova

Rozbaleno.cz to je široká nabídka kvalitních spotřebičů, stylového oblečení, dětských věciček, vše pro dům, byt a zahradu a spoustu dalšího za bezkonkurenčně nejvýhodnější ceny pro všechny, kteří preferují cenu před obalem. Navíc garantujeme 2letou záruku i na rozbalené zboží!

Autor: Rozbaleno.cz

Sběratelské mince z drahých kovů

Chcete-li pořídit hodnotný dárek, který časem neztrácí na ceně, je vyroben z ryzího zlata a zobrazuje naše nejvýznamnější hrady, pak můžete zakoupit zlatou pamětn=í minci vydanou Českou národní bankou z nově vydávané série hrady ČR. V této sérii bude postupně vydáno celkem 10 mincí a to nejvýznamnější české a moravské hrady: hrad Kost, Bezděz, Bouzov, Pernštějn, Zvíkov, Rabí, Veveří, Švihov, Bečov nad Teplou a Buchlov, každý rok dvě. Mince je o hmotnost ½ trojské unce ryzího zlata (15,55 g) a je chráněna plastovou bublinou, uložena v červené etuji a doplněna certifikátem vydaným ČNB. Letos vydaný hrad Kost a Bezděz, můžete u nás zakoupit zde.

Autor: Aukro

Ionic Care – mašinka, která vyčistí vzduch u vás doma

Jaký vzduch dýcháte venku, jako jednotlivci ovlivníte jen těžko, ale své domácí prostředí máte 100% ve svých rukách. Skvělým dárkem pod stromeček především pro rodiny s dětmi je čistička vzduchu Ionic Care. Ocení ji nejenom ti, kteří řeší onemocnění dýchacích cest u členů svojí rodiny, ale také ti, kteří chtějí čistým domácím prostředím právě těmto vážným chorobám předcházet. S čističkou vzduchu tak věnujete nejenom praktický dárek, ale také zdraví.

Autor: Vivantis

Pro dokonale oholenou tvář

Philips Shaver Series 7000 funguje na sucho i na mokro, s holicím gelem, s pěnou i bez pěny. Holicí kroužky Comfort mají jedinečný povrch pokrytý tisíci mikroperliček. Ty zajišťují fantastický skluz po tváři s minimálním odporem, čímž výrazně snižují podráždění pokožky. Hlavy se otáčejí v pěti směrech, proto pohodlně dosáhnou na každou křivku obličeje i krku.

Autor: Philips

Značkové módní kousky se slevou až 85%

BigBrands je jedinečný projekt, který již 6 let nabízí nové i outletové kolekce světových značek za skvělé ceny. Forma nákupního klubu je zábavná a zajímavá především proto, že každý den objevujete nové modely a značky a necháváte se inspirovat nejnovějšími trendy i kvalitními nadčasovými kousky, které jinde neseženete.

Autor: BigBrands

Hebké nohy bez jediné chybičky

Každá žena řeší problém s nežádoucím ochlupením. Používání žiletek není zrovna pohodlné a vyžaduje čsté opakování. Návštěvy kosmetických salónů se leckdy prodraží a jsou i časově náročné. Nový Braun Silk expert IPL je tou správnou volbou pro trvalé odstranění chloupků. Díky nejnovějším technologiím, jako je například funkce SensoAdapt, je celé ošetření přizpůsobeno přesně na míru každé pokožce. Celá procedura je bezbolestná, časově nenáročná a mnoho spokojených zákaznik vám potvrdí, že výsledky jsou ohromující.

Autor: Braun

Kniha pod stromeček neodmyslitelně patří

Máme doma příznivce sci-fi či fantasy? Pak rozhodně touto knihou chybu neuděláte. Představujeme závěr strhující fantasy trilogie: Válka čarodějů se chýlí ke konci a pro sedmnáctiletého Nathana Byrda se nevyvíjí nejlépe. Není blíže ani svému osobnímu cíli - najít a pomstít se Annalise, dívce, kterou kdysi miloval... Závěrečný díl trilogie Half Bad není jen příběhem o čarodějích, je to příběh o nezdolné vůli přežít a o nebezpečích, která podstupujeme kvůli lásce.

Autor: Bux

Dalekohled pro milovníky přírody

Voděodolný a nezámlžný monokulár s 10x přiblížením je vhodný na sport, turistiku či jen takové pozorování přírody. Monokulár má extrémně blízkou ostřící vzdálenost (jen 1,2m), optika je opatřena několikanásobnými ochrannými vrstvami včetně antireflexu. Dodáváno s pouzdrem.

...
Autor: Carsonoptical.cz

Mikroskop pro badatele

Kapesní mikroskop s 60-120 přiblížením je výborný společník i na vašich cestách. Má LED podsvícení, široké zorné pole a jasný a čistý obraz. 

Autor: Carsonoptical.cz

Xbox potěší každého

Dárek, kterým určitě nikoho neurazíte. Vždyť kdo si nerad hraje? Xbox nabízí zábavu opravdu pro každého.

Autor: Microsfot

Značkové módní kousky se slevou až 85%