Každá žena se chce líbit, nejen svému okolí a partnerovi doma, ale také sama sobě. S přibývajícím věkem je potřeba se o sebe také více a více starat. Chytré ženy to ví, a proto péči o sebe rozhodně nepodceňují. Krásným a zároveň praktickým dárkem pro každou ženu bude tedy kosmetika nebo péče o tělo a zdraví.

Dárek, který jistě potěší každou maminku, tchýni nebo babičku je Luxusní dárková sada s kosmetikou Mumio od Dr. Popova. Obsahuje čtyři kvalitní kosmetické přípravky s vysokohorskou pryskyřicí, která má výživné a regenerační účinky na pokožku. V orientální medicíně je mumio pro své mimořádné účinky od nepaměti vysoce ceněno – patřilo dokonce k císařským darům a bylo dražší než zlato!

Autor: Dr.Popov

Každou vaši kamarádku určitě naprosto nadchne dárek v podobě relaxační thajské masáže. Studio Sabai jich nabízí nepřeberné množství, klasickou, olejovou, bylinnou, aroma nebo anti-age. Každé své kamarádce můžete tedy pořídit v klidu jinou. A pokud si nejste jistá, kterou vybrat, nevadí. Není nic jednoduššího, než zakoupit voucher a kamarádka si sama vybere tu nej právě pro ni.  Masáže provádějí speciálně vyškolené terapeutky z Thajska s dlouholetými zkušenostmi ze zahraničních lázeňských resortu a rehabilitačních zařízení.

Autor: Sabai

Přemýšlíte, čím uděláte radost své kolegyni v práci? Trefou do černého bude určitě voňavý dárek od Weledy. Tento výrobce přírodní kosmetiky připravil pro své klienty dárkové vánoční sety. Vybrat si můžete růžovou pěstící péči, regenerační péči z granátového jablka, levandulovou relaxační péči nebo třeba Arnikovou péči pro sport. 

Autor: Weleda

Rozhodla jste se letos obdarovat také sama sebe? Celý rok jste na sobě pracovala a zasloužíte si odměnu? Můžete si udělat radost kabelkou nebo parfémem a nebo investovat do své krásy a do svého zdraví. V Petra Clinic můžete podstoupit nejen estetické zákroky, jako je liposukce nebo odstranění povislých víček, ale vyzkoušet lze třeba i diamantovou mikrodermabrazi pro omlazení pleti. A do nového roku vstoupit pod vedením životního nebo welness kouče.

Autor: Petra Clinic

Tipy na vánoční dárky naleznete ZDE!