Co u letí u dětí

Vánoce jsou nejkrásnější zejména v dětství. Vzpomínáte si na to vzrušení, když jste večer přicházeli ke stromečku? dárků pro miminka je to snadné, radostně oslintají cokoliv, důležité je dbát hlavně na kvalitní materiály. U mladých pánů a slečen zaboduje vše s motivem hrdinů z komiksů či oblíbeného seriálu. Moderní dron nebo robot na dálkové ovládání bude zlatý hřeb Štědrého večera. Nejen odrostlejší chlapci bezpochyby ocení sluchátka nebo počítačovou hru. Některé věci naopak zůstávají už desetiletí stejné. Například oranžová tatrovka, rytířský meč, panenka nebo malá kuchyňka.

Nepodceňte dárek pro partnera

Není úplně snadné vymyslet každé Vánoce něco originálního.

V případě dárků pro ženy je třeba dbát na jedno zlaté pravidlo: žádné kuchyňské a úklidové spotřebiče, pokud sama nenaznačila, že je chce! Popřemýšlejte raději o kabelce, telefonu, parfému nebo nových hodinkách.

Autor: shutterstock

Ženě vždy udělá radost společná aktivita! U sportovnějšího páru jsou skvělou volbou kolečkové brusle. Muži občas ani sami nevědí, co chtějí, dokud to nedostanou. Má v sobě stále dětskou duši? Potom zaboduje vrtulník s kamerkou na dálkové ovládání nebo drod. Je-li trochu snílek, popřemýšlejte o hvězdářském dalekohledu. Nešlápnete vedle, pokud ho podpoříte v jeho koníčku. Sada návnad, rybářská stolička či sonar potěší každého vášnivého rybáře, turistický typ zase ocení čelovku. Nechte se inspirovat ZDE

Jak překvapit dědu a babičku?

Dárek pro dědu a dárek pro babičku, když jejich generace chronicky tvrdí, že nic nepotřebuje, to je zapeklité. Prolomte začarovaný kruh potravinových doplňků! Co třeba elektronická čtečka, mobil pro seniory, elektrická dečka či elektrický zubní kartáček? Skvělý dárek pro dědu jsou trekkingové hole a k nim dalekohled na pozorování přírody, podpoříte ho tím v pohybu. Má - li domek se zahradou, zvažte zahradní nářadí.

Autor: Shutterstock

Dárky pro celou rodinu

Co třeba pořídit do rodiny pingpongový stůl nebo společenskou stolní hru? Sdílená legrace je potřeba! Více tipů v kategorii dárky pro celou rodinu. Pěkně popřemýšlejte a nakupujte. Uvidíte, že se Štědrý večer vydaří.

Tady máte několik tipů na vánoční dárky, které vaše blízké překvapí a potěší!