HOREČKA SOBOTNÍ NOCI

Markéta jako svůdná a nedobytná Stephanie v legendární Horečce sobotní noci s nestárnoucími hity Bee Gees dokazuje, jaká je výborná tanečnice, zpěvačka i herečka se smyslem pro humor a nadsázku. Nejen Markétin výkon, ale i strhující výkony všech jejích kolegů učinily z Horečky sobotní noci skutečný divácký zážitek. Píše se o ní jako o vrcholu české muzikálové scény, a tak by byla škoda nechat si ji ujít. Zbývá už jen několik posledních představení, 18. prosince 2016 je derniéra z důvodu vypršení licence pro uvádění v ČR!

POMÁDA

Další slavný světový titul, ve kterém Markéta našla výtečnou příležitost. Prostořeká suverénka a rebelka Rizzo je prý pro Markétu herecký protiúkol, ale je v ní natolik přesvědčivá, že se takové tvrzení herečce skoro ani nechce věřit. Písničky z Pomády se už dávno staly nesmrtelnými evergreeny a dodnes vás svou energií dostanou do varu během pár prvních minut představení. Nechte se přenést do časů, kdy se ty nejdůležitější věci odehrávaly na tanečním parketu, a nechte se nabít pořádnou chutí do života třeba mezi vánočními svátky, kdy Divadlo Kalich Pomádu opět uvádí. Včetně silvestrovského představení.

ATLANTIDA

Muzikál Atlantida, který velice zajímavým a překvapivým způsobem využívá hity Mira Žbirky, přináší Markétě zas docela jinou hereckou polohu: hraje v něm počítačovou expertku posedlou matematikou a ženským fotbalem Brejny, o níž muži dosud moc zájmu nejevili. A to je pro půvabnou herečku teprve vzdálená parketa! Markéta zná z civilního života určitě přesně opačné situace. Nyní by jistě dodala, že je šťastně zadaná…!

TAJEMSTVÍ

Mystický muzikál z dílny Daniela Landy se u diváků těší až kultovní pozici. Markéta v něm převzala hlavní roli mladé lékařky Elišky jako štafetu od Lucie Vondráčkové. A je v ní také výborná. „Markéta je pro mě jedna z nejlepších muzikálových hereček v zemi. Byla bych hloupá, kdybych na ni nevsadila. Vážím se její píle a mám u ní jistotu, že ví, co hraje,“ vysvětluje režisérka Tajemství Mirjam Landa. O výstižnější tečku se nemohla postarat.

Více informací najdete na www.divadlokalich.cz

Fotogalerie
8 fotografií