A to opravdu naštve, zvlášť když je finanční rozpočet rodiny napjatý. Pak se každá koruna navíc hodí.  Pro všechny, kteří každý měsíc platí nesmyslně vysoké splátky staré půjčky, ale existuje jednoduché řešení. Díky Dobrému Refinancování je možné ušetřit i tisíce korun měsíčně!

Nevýhodnou půjčku z banky, nebankovní společnosti, nebo třeba i z kontokorentu či kreditky, můžete rychle přenést do banky Zuno a okamžitě platit míň. Na celkové částce, kterou zaplatíte, jde ušetřit desetitisíce korun.

Šance na lepší finanční skóre

Už dávno neplatí, že s refinancováním budete trávit dlouhé hodiny nekonečným papírováním. Stačí jen zažádat přes internet nebo na pobočce Chytrého Honzy a Zuno všechno vyřídí za vás. Pomocí kalkulačky na stránkách www.dobre-refinancovani.cz se navíc hned dozvíte, kolik ušetříte. Vyplatí se půjčovat si rychle a jednoduše, ale ne zběsile a bez rozmyslu.

Sloučit jde i několik úvěrů do jednoho, tím odpadnou starosti s dodržením termínů splátek. Navíc v Zuno neplatíte žádné absurdní poplatky. Je přece lepší investovat do sebe a do svých koníčků než do banky, co říkáte?