Nízká pořizovací cena

Díky patentovanému konstrukčnímu systému, který nemá na trhu obdoby, splňuje dřevostavba od společnosti Ovelos všechny požadavky pro vaše spokojené bydlení a to navíc za nízkou pořizovací cenu, která se u standardního provedení rodinného domu předpokládá průměrně 13.333,- Kč za 1 m2 v závislosti na velikosti domu.

Kompletně postavený dům za čtvrt roku?

Krátká doba výstavby patří mezi hlavní přednosti dřevostavby. Společnost Ovelos je vám schopna včetně dokončení základové desky dodat hrubou stavbu do měsíce a kompletně dokončenou stavbu rodinného domu do 3 měsíců!

Autor: Ovelos

Sestavte si dům sami sobě na míru

Využitím patentovaného konstrukčního systému je společnost Ovelos schopna přestřešit jakoukoliv dispozici rodinného domu a proto Vám může nabídnout maximální možnou variabilitu dispozice podřizující se vašim individuálním přání a požadavkům.

Úspory za vytápění

Dřevostavba má obecně nízkou schopnost tepelné akumulace. Ta v kombinaci s vhodným zdrojem tepla vytváří velice rychlou termoregulační schopnost domu, jejíž důsledkem jsou nízké náklady na vytápění. Platí zde ale předpoklad, že je obálka domu (stěny, strop a podlaha) dostatečně zateplena. Tento předpoklad dřevostavba od společnosti Ovelos s přehledem splňuje, kdy je ve standardním provedení zateplena 160 mm tepelné izolace.

Autor: Ovelos

Bydlení šetrné k přírodě a vašemu zdraví

Dřevo je, jak jistě víte, obnovitelný materiál, který je možno snadno recyklovat. Součástí patentovaného konstrukčního systému Ovelos je recyklované dřevo, jehož ani nebylo nutné před jeho zabudováním nikterak upravovat. Jedná se tudíž o jeho přímé opětovné využití. Díky tomu jsou energetické náklady potřebné na výrobu konstrukčního systému Ovelos minimální a tudíž velice šetrné k přírodě.

Dále nám dřevostavby poskytují zdravé životní prostředí v interiéru. To je dáno mimo jiné schopností dřeva regulovat interiérovou vlhkost vzduchu. Navíc se v konstrukčním systému Ovelos využívá pouze rostlé a kompletně čisté dřevo. Tudíž se v něm nevyskytují žádné zdraví škodlivé příměsi (jako jsou lepidla, břidlice a jiné), a proto jsou rodinné domy od společnosti Ovelos vhodné i pro alergiky.

Autor: Ovelos

Pokud se chcete dozvědět více o dřevostavbách od společnosti Ovelos, navštivte její internetové stránky www.ovelos.com nebo volejte bezplatně na telefonní číslo 800 888 016.

Autor: Ovelos