Kvalitních letních táborů není zas až tak mnoho a navíc často stojí nemalé peníze.  Ten, který jsme pro vás našli na portálu Sleviště.cz, je ale výjimečný ve všech směrech. Už jenom jeho cena: Se slevou 34 % můžete svým dětem objednat pobyt od neděle do soboty za pouhých 1 900 korun a ušetříte rovnou tisícovku. A hlavně – pořád tu jsou ještě volná místa!

Děti poznají, co možná neznáte ani vy: Naučí se i dojit

Děti se mohou pomazlit i s pejsky
Autor: Sleviště.cz
Na statku v Nové Bukové v krásném prostředí Vysočiny se navíc vaše děti seznámí se spoustou zvířátek a zažijí hodně zábavy. Jíst budou ve zdejší domácí kuchyni, kde se vaří jen z místních surovin. Naučí se pečovat o koně, ovce, krávy, kozy, králíky nebo třeba o slepice či kachny.

Tato nabídka na Slevišti.cz upozorňuje, že nejde o „klasický“ soutěžní, ale poznávací tábor. Děti se naučí starat o hospodářská zvířata, ty odvážnější mohou zjistit, jak se dojí mléko nebo se svezou na koni. Ale budou také hrát divadlo a tvořit – z vlny oveček si například mohou uplstit pěkný šperk. S objednáním ale nesmíte váhat, stejně jako ostatní nabídky na Slevišti.cz je i tato časově omezená!