Inhalátor ultrazvukový nebo kompresorový?

V čem se od sebe liší základní tipy inhalátorů? Kompresorový inhalátor pomocí vzduchového tlaku (komprese) mění léčebný roztok (Vincentka či jiná farmaka) v mlhu. Díky tomu tlaku se rozptýluje samotný roztok do mnoha malých částeček, které pacient inhaluje. Kompresorové inhalátory mají tu výhodu, že není zapotřebí žádné vody, postačí jen do nádobky nalít léčebný roztok.

Ultrazvukový inhalátor pracuje na bázi vibrací, které transformují léčebný roztok v mlhu. Drobounké částečky z takto rozptýlené mlhy se ukládají do plic a následně mají rychlý účinek, který je dosažen s minimálním či žádným vedlejším účinkem...

Inhalátor pomůže všem alergikům, astmatikům a lidem, které trápí časté respirační onemocnění.
Autor: NetMedik.cz

Pro koho je inhalátor určen?

Jak již bylo psáno na počátku, inhalátory jsou určeny pro každého, koho trápí dýchycí potíže, trpí na alergie či zánětý dýchacích cest. Funguje velmi dobře, účinky nastupují okamžitě. Samotná aplikace je velice jednoduchá, ovládání a následná údržba přístroje taktéž.

Velmi oblíbené jsou dětské inhalátory ve tvaru mašinky či zvířátka. Děti tak nevnímají inhalátor jako nějakého "strašáka", ale jako hračku - usnadňuje se tak inhalovací proces.

Každý inhalátor navíc disponuje příslušenstvím jakou jsou různé velikosti inhalovací masky (pro děti i dospělé), vzduchové filtry, hadičky, naústky atd.

 

Inhalátor pomůže všem alergikům, astmatikům a lidem, které trápí časté respirační onemocnění.
Autor: NetMedik.cz

Kompletní nabídka INHALÁTORŮ na Netmedik.cz ZDE