Unikátní složení masíruje a podporuje krevní oběh

Převratné legíny nejsou vidět, ale pomohou zbavit se celulitidy
Autor: netmedik.cz
Tyhle legíny jsou utkané z kombinace bavlny, stříbra, elastenu, mědi a uhlíku. Díky této technologii se starají o odbourávání tuku a celulitidy po celou dobu nošení. Jsou vyrobeny z jemného mikrovlákna, díky němuž působí na tělo příjemná mikromasáž a ta podporuje krevní oběh a pomáhá vám k odstranění nadbytečných tuků.

Legíny proti celulitidě, nabízené na NetMedik.cz  můžete nosit klidně 365 dní v roce, 7 dní v týdnu i 24 hodin denně. Jsou jemné, hladké a perfektně přilnou k vašemu tělu.  Vyrábějí se v různých úpravách, můžete je tedy nosit nejen pod kalhoty,

Převratné legíny nejsou vidět, ale pomohou zbavit se celulitidy
Autor: netmedik.cz
ale šaty, sukněmi nebo kraťasy. K zahození nejsou ani jako noční oděv. Zvyknout si ale budete muset na to, že vás legíny budou dosti obepínat.

Jak legíny správně oblékat?

Pro správné oblékání je nutné tyto legíny napřed za pomoci obou rukou srolovat a poté jej jemně navlékat směrem nahoru, bez přílišného vytahování. Aby nedošlo k poškození výrobku při oblékání, dávejte prosím pozor na prstýnky, náramky a ostré nehty (pokud je to možné použijte pro navlékání jemné gumové rukavice).