Spousta Čechů už dává přednost lyžování v zahraničí před našimi domácími stráněmi. Není divu. Za stejné a často i menší peníze si mohou třeba v Alpách dopřát daleko lepší služby a navíc si lyžovačku pořádně užít. Jenže na druhou stranu – věhlasná alpská střediska jsou přeplněná, na sjezdovkách si připadáte jako na dálnici D1, i tady čekáte často v dlouhé frontě, než vás odveze lanovka nahoru…

Náš tip: Rakouský Rauris v srdci Vysokých Taur

Nová lanovka vás vyveze až do výšky 2 200 metrů
Autor: sleviste.cz
Ale existují místa dosud téměř neobjevená, jako například rakouský Rauris. Pobyt si můžete objednat prostřednictví e-shopu Sleviště.cz, v těchto dnech dokonce s 30% slevou. Toto lyžařské středisko není příliš známé a je tedy před velkým náporem lyžařů stále chráněné.

Díky svým přes 35 km dlouhým a různorodým sjezdovým tratím nabízí všem lyžařům, freestylistům i snowboardistům nezapomenutelný sportovní zážitek. Nová lanovka jezdí až do výšky 2 200 m. Ubytováni budete v novém apartmánovém komplexu Schönblick Mountain-Resort, který tvoří 120 obytných jednotek a nachází se jen 300 m od lyžařského areálu Hochalmbahn Rauris.

Fotogalerie
3 fotografie